Κοσμος

Έκρηξη στο Λονδίνο: Υπάρχουν φόβοι για νεκρούς

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία - Λονδίνο
Αστυνομία - Λονδίνο - Αρχείο © Oliver Hale/Unsplash

Έκρηξη σημειώθηκε σε κατάστημα στο Λονδίνο και υπάρχουν φόβοι για αρκετούς νεκρούς - Αποτέλεσμα να καταρρεύσει ένα κτίριο.

Συναγερμός στο δυτικό Λονδίνο μετά από έκρηξη σε κατάστημα που είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση κτιρίου. Το κατάστημα βρισκόταν κάτω από διαμερίσματα. Τα βρετανικά μέσα εκφράζουν φόβους για αρκετούς νεκρούς. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έκρηξη από υγραέριο.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο, στην King Street. «Δυστυχώς πιστεύουμε ότι υπάρχουν αρκετά θύματα», δήλωσε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, Πολ Μόργκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού. Όπως αναφέρει το Sky News, μέχρι στιγμής ένα παιδί και τέσσερις ενήλικες έχουν απεγκλωβιστεί. 

«Οι άνδρες μας συνεχίζουν να ψάχνουν στο κτίριο με ειδικό εξοπλισμό και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Δυστυχώς πιστεύουμε πως υπάρχουν απώλειες ανθρωπίνων ζωών, αν και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον αριθμό στο σημείο αυτό. Η έκρηξη προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο κατάστημα που βρίσκεται στο κτίριο. Οι πυροσβέστες συστηματικά προσπαθούν να σταθεροποιήσουν το κτίριο και να ψάξουν για τυχόν εγκλωβισμένους. Ζητάμε από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή αυτή την ώρα», τόνισε ο υπεύθυνος του αρμόδιου τμήματος της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ