Κοσμος

Κατέβασαν από πτήση επιβάτη χωρίς μάσκα - Δεν σταματούσε να βήχει

Δείτε τι συνέβη στο εσωτερικό αεροσκάφος της EasyJet με προορισμό το Εδιμβούργο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιβάτης κατεβαίνει από πτήση της EasyJet, αρνούμενη να φορέσει μάσκα για τον κορωνοϊό
Επιβάτης κατεβαίνει από πτήση της EasyJet, αρνούμενη να φορέσει μάσκα για τον κορωνοϊό © YouTube

Επιβάτης αρνείται να φορέσει μάσκα και βήχει επίτηδες πριν οι αεροσυνοδοί την κατεβάσουν από το αεροπλάνο σε πτήση της EasyJet.

Με συνοπτικές διαδικασίες κατέβασαν από πτήση επιβάτη χωρίς μάσκα που δεν σταματούσε να βήχει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβηκε στα social media, η επιβάτης σε πτήση της EasyJet προς το Εδιμβούργο αρνείται να φορέσει μάσκα και δεν σταματά να βρίζει. Μάλιστα, αρχίζει να βήχει σκόπιμα πάνω σε επιβάτες.

Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2020 στη Βόρεια Ιρλανδία. «Όλοι θα πεθάνουμε, το ξέρετε αυτό! Όλοι θα πεθάνουμε, γ@….το. Είτε από τον κορωνοϊό είτε από κάτι άλλο. Όλοι θα πεθάνουμε» φώναζε η γυναίκα, όταν το πλήρωμα τής ζήτησε να φορέσει μάσκα.

Αεροσυνοδοί την ανάγκασαν να σηκωθεί από τη θέση της προκειμένου στη συνέχεια να αποβιβαστεί από την πτήση και να απογειωθεί το αεροπλάνο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η επιβάτης αρχίζει να βήχει επίτηδες πάνω στους επιβάτες μέχρι τελικά να κατέβει από το αεροσκάφος.

Αστυνομικοί στο αεροδρόμιο του Μπέλφαστ προχώρησαν στη σύλληψή της, με τις απίστευτες εικόνες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Maskless woman escorted off EasyJet flight as she coughs on passengers

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ