Κοσμος

Χάρις: Δικαίωμα των Αμερικανών να ξέρουν για τα χρέη του Τραμπ

«Γνωρίζουμε πλέον ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει χρέη ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Καμάλα Χάρις
Η Καμάλα Χάρις © EPA/JOHN G. MABANGLO

Το δικαίωμα των Αμερικανών πολιτών να γνωρίζουν για τα χρέη του Ντόναλντ Τραμπ επεσήμανε η Καμάλα Χάρις - Τι σημείωσε για τη διαχείριση του κορωνοϊού.

Οι Αμερικανοί έχουν δικαίωμα να μάθουν σε ποιον οφείλει χρήματα ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ όπως τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, η γερουσιάστρια Κάμαλα Χάρις κατά τη διάρκεια του debate με τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό της, Μάικ Πενς.

«Γνωρίζουμε πλέον ότι ο Ντόναλντ Τραμπ χρωστάει, ότι έχει χρέη ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων», είπε η πρώην εισαγγελέας, αναφερόμενη σε δημοσιεύματα του Τύπου για την οικονομική κατάσταση του ενοίκου του Λευκού Οίκου.

«Θα ήταν πολύ καλό εάν γνωρίζαμε σε ποιον χρωστάει χρήματα ο πρόεδρος των ΗΠΑ (...), διότι ο αμερικανικός λαός έχει το δικαίωμα να ξέρει τι ή ποιος επηρεάζει τις αποφάσεις του προέδρου», πρόσθεσε η Χάρις, κατηγορώντας τον Τραμπ πως «συγκαλύπτει τα πάντα».

Καμάλα Χάρις: Η μεγαλύτερη αποτυχία της κυβέρνησης οποιουδήποτε προέδρου στην ιστορία της χώρας μας

Στο ντιμπέιτ των υποψηφίων για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ ενόψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, το οποίο διεξάγεται στη Σολτ Λέικ Σίτι (Γιούτα), η Δημοκρατική γερουσιάστρια Κάμαλα Χάρις κατήγγειλε χθες, Τετάρτη 8 Οκτωβρίου τον τρόπο που αντιμετώπισε η κυβέρνηση του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ την πανδημία του κορωνοϊού, την οποία χαρακτήρισε ως τη «μεγαλύτερη αποτυχία στην αμερικανική ιστορία».

«Οι Αμερικανοί έγιναν μάρτυρες αυτής που είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της κυβέρνησης οποιουδήποτε προέδρου στην ιστορία της χώρας μας», τόνισε η Χάρις κατά την έναρξη της τηλεμαχίας της με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ