Κοσμος

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου υπάλληλο της αμερικανικής πρεσβείας

Σε αλσύλλιο στο Κίεβο - Ποιος είναι ο ύποπτος που αναζητεί η ουκρανική αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ουκρανικής αστυνομίας
Περιπολικό της ουκρανικής αστυνομίας © EPA/ALEXANDER ERMOCHENKO

Υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας στο Κίεβο ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, με την ουκρανική αστυνομία να αναζητεί έναν ύποπτο.

Μια υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας στην Ουκρανία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, ανακοίνωσε η ουκρανική αστυνομία την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Η Σανβέρ Νικαέλο άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας, Κίεβο, με τους γιατρούς να μην μπορούν να την κρατήσουν στη ζωή.

Η υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Κίεβο άφησε την τελευταία της πνοή αφότου δέχτηκε άγρια επίθεση στην ουκρανική πρωτεύουσα. Η αστυνομία στην Ουκρανία αναζητεί έναν άνδρα ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της.

Η Σανβέρ Νικαέλο βρέθηκε αναίσθητη από περαστικούς κοντά σε μια σιδηροδρομική γραμμή, σε ένα αλσύλλιο στο Κίεβο. Έφερε τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας στα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκε μια ταυτότητα με το όνομά της όπου αναφερόταν ότι είναι υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ», ανακοίνωσε η ουκρανική αστυνομία με ανάρτησή της στο Facebook.

Νεκρή υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας στο Κίεβο - Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου - Ποιος είναι ο βασικός ύποπτος

Οι ουκρανικές αρχές αναζητούν ως ύποπτο για τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας έναν άνδρα ηλικίας 30-40 ετών με κοντά, μαύρα μαλλιά, ο οποίος φορούσε μαύρο σορτσάκι, μπλουζάκι και σκούρα μπλε αθλητικά παπούτσια.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ουκρανία δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για να σχολιάσει την υπόθεση με τη νεκρή υπάλληλο, η οποία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ