- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραμπ: Μήνυση από την ανιψιά του για απάτη
«Με πρόδωσαν καθώς εργάστηκαν από κοινού μυστικά για να κλέψουν από εμένα», λέει η ανιψιά Τραμπ
Η Μέρι Τραμπ, ανιψιά του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μηνύει τον Αμερικανό πρόεδρο και την οικογένεια για απάτη.
Η Μέρι Τραμπ, η ανιψιά του Ντόναλντ Τραμπ, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Αμερικανού προέδρου σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου, κατηγορώντας εκείνον και άλλα μέλη της οικογένειας ότι την εξαπάτησαν υφαρπάζοντας δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που προέρχονταν από μια κληρονομιά.
Η μήνυση κατατέθηκε σε δικαστήριο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, της αδελφής του Μέριαν Τραμπ Μπάρι και της εταιρείας που διαχειρίζεται την περιουσία του αδελφού του Ρόμπερτ Τραμπ, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο, κατηγορώντας τους για «διακεκριμένη απάτη» και συνωμοσία.
Ο Τζέι Σεκουλόου, ένας εκ των δικηγόρων του Τραμπ, δεν έχει προς το παρόν ανταποκριθεί στο αίτημα να σχολιάσει σχετικά.
Στη μήνυση επαναλαμβάνονται κάποιοι από τους ισχυρισμούς που διατύπωσε η Μέρι Τραμπ στο βιβλίο της «Τόσο Πολύ Αλλά Ποτέ Αρκετό: Πώς Η Οικογένειά Μου Δημιούργησε τον Πιο Επικίνδυνο Άνθρωπο στον Κόσμο» (Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man).
Η Μέρι Τραμπ κατηγορεί τον πρόεδρο και τους άλλους εναγόμενους ότι αποφάσισαν να την «στραγγίξουν», καθώς ελίχθηκαν με στόχο να πάρουν τον έλεγχο της περιουσίας του παππού της Φρεντ Τραμπ, του πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ, που πέθανε το 1999.
«Η απάτη δεν ήταν μόνο οικογενειακή υπόθεση, ήταν τρόπος ζωής», τονίζεται στη μηνυτήρια αναφορά.
Σε μια ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον δικηγόρο της, η Μέρι Τραμπ αναφέρει ότι οι εναγόμενοι «με πρόδωσαν καθώς εργάστηκαν από κοινού μυστικά για να κλέψουν από εμένα, λέγοντας το ένα ψέμα μετά το άλλο σχετικά με την αξία των όσων είχα κληρονομήσει και εξαπατώντας με για να δώσω τα πάντα για ένα κλάσμα της πραγματικής τους αξίας».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Τεράστια η οικονομική πίεση που βιώνει η Τεχεράνη»
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε κατοικημένη περιοχή
Κοντά στο Νησί της Ελευθερίας
Συνελήφθη ένας άνδρας για εμπρησμό από αμέλεια
Πρόκειται για μεγαλύτερο αριθμό από την εκτίμηση των 30.000 στρατιωτών που είχε κάνει τον Ιούλιο
Μυστήριο γύρω από την κατάσταση της υγείας του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν
Πώς ο τρόπος που αντιλαμβάνεται την επιρροή των ΗΠΑ στον κόσμο ο Αμερικανός Πρόεδρος διαφέρει δραματικά από εκείνον των προκατόχων του
Δημιουργείται νέα ερευνητική μονάδα μετά τον εντοπισμό drone με εκρηκτικά κοντά σε ουκρανικό αεροσκάφος
Για τις καταχρήσεις και την προεδρική χάρη που έλαβε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ μίλησε ο γιος του Τζο Μπάιντεν
Η Αίγυπτος θα μπορούσε ενδεχομένως να ενταχθεί στη συμφωνία μόλις επιλυθούν ορισμένα τεχνικά θέματα, δήλωσε
Πρώτη προϋπόθεση τίθεται η πλήρης διακοπή κάθε απειλής προς το Ιράν
Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο κοινοβούλιο του Κοσόβου
Η Γερουσία ενέκρινε τον διορισμό του με ψήφους 50-49 - Kαθοριστική η ψήφος του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Μπιλ Κάσιντι
Βίντεο-ντοκουμέντο από την ένοπλη επίθεση του 14χρονου
Διπλωματική σύγκρουση Ισπανίας και Ιταλίας με φόντο τη Θέουτα
MKO που προωθούν τα πολιτικά και θρησκευτικά σχέδια του Τούρκου προέδρου χρηματοδοτούνται από τις Βρυξέλλες
Η 54χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη διακεκριμένη πυροσβέστη - Είχε ήδη εκτίσει ποινή για το ίδιο έγκλημα
Συντονισμένο δίκτυο παραπληροφόρησης με πάνω από 500.000 προβολές μετά τη μαζική είσοδο μεταναστών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.