Κοσμος

ΗΠΑ: Δύο γυναίκες έβγαλαν καπέλο του Τραμπ από 7χρονο αγόρι

Κατηγορούνται για ληστεία δεύτερου βαθμού, συνωμοσία 2ου βαθμού, έκθεση παιδιού σε κίνδυνο, επίθεση 3ου βαθμού και κακουργήματα μίσους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαδηλώτρια κατά του Τραμπ παίρνει καπέλο από επτάχρονο αγόρι
Διαδηλώτρια κατά του Τραμπ παίρνει καπέλο από επτάχρονο αγόρι © Twitter

Με κατηγορίες ληστείας, επίθεσης και κακουργημάτων μίσους κατηγορούνται δύο γυναίκες στις ΗΠΑ καθώς άρπαξαν καπέλο υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ από επτάχρονο αγόρι.

Δύο γυναίκες, η Ολίβια Γουίνσλοου και η Κάρμιν Έιμι αντιμετωπίζουν κατηγορίες που επισύρουν ποινή φυλάκισης 15 ετών καθώς έσκισαν πλακάτ υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ και στη συνέχεια άρπαξαν το καπέλο που φορούσε ένα επτάχρονο αγόρι, υποστηρικτής του Αμερικανού προέδρου.

Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για ληστεία δεύτερου βαθμού, συνωμοσία 2ου βαθμού, έκθεση παιδιού σε κίνδυνο, επίθεση 3ου βαθμού και κακουργήματα μίσους, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του εισαγγελέα, Κάθι Τζέκινγκς.

Οι γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση, αλλά θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μέχρι 15 χρόνια φυλάκιση για τις κατηγορίες που τις βαραίνουν.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τις δύο κοπέλες να σκίζουν πλακάτ υποστηρικτών του Τραμπ. Στη συνέχεια φαίνονται να αρπάζουν προεκλογικό καπελάκι από 7χρονο αγόρι υπέρ του Αμερικανού προέδρου.

Να τσακώνονται με αρκετούς ενήλικες που έσπευσαν σε υποστήριξη του παιδιού, αλλά και να ρίχνουν γροθιά στο πρόσωπο οπαδού του Αμερικανού προέδρου. Το συμβάν έλαβε χώρα κοντά στο σημείου που λάμβανε χώρα συνέδριο του κόμματος των Δημοκρατικών.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ