Κοσμος

Τραμπ σε συνεργάτιδά του: «Κάνε σεξ με τον Κιμ για την ομάδα»

Τι περιγράφει στο βιβλίο της η Σάρα Σάντερς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Ντόναλντ Τραμπ και η πρώην εκπρόσωπός του, Σάρα Σάντερς
O Ντόναλντ Τραμπ και η πρώην εκπρόσωπός του, Σάρα Σάντερς © Reuters/Jonathan Ernst

Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να πρότεινε σε εκπρόσωπό του να κάνει σεξ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η πρώην εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ, Σάρα Σάντερς, αποκαλύπτει στο βιβλίο της ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, της πρότεινε -αστειευόμενος- να κάνει σεξ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιουνγκ Ουν, στο περιθώριο της επίσκεψής τους στη Σιγκαπούρη, τον Ιούνιο του 2018. 

Σύμφωνα με τον Guardian, η Σάρα Σάντερς, αναφέρει στο βιβλίο της «Faith, Freedom and the Fight of Our Lives Inside the Trump White House», ότι ο Ντόναλντ Τραμπ της ζήτησε να κάνει σεξ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, λέγοντάς της να το πράξει «για την ομάδα». 

Χαρακτηριστικά η Σάντερς σημειώνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αντιλήφθηκε ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας της έκλεισε το μάτι, με τον ίδιο να θεωρεί πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν «την πέφτει» στην εκπρόσωπό του. 

Συγκεκριμένα, η Σάντερς αποκαλύπτει ότι όταν κατά τη συνάντηση οι δύο άνδρες μιλούσαν για το ποδόσφαιρο γυναικών η ίδια παρατήρησε: «όταν σήκωσα το βλέμμα μου και είδα ότι ο Κιμ με κοίταζε επίμονα. Οι ματιές μας διασταυρώθηκαν και ο Κιμ φάνηκε να μου κλείνει το μάτι. Σοκαρίστηκα. Κατέβασα αμέσως το βλέμμα μου και συνέχισα να κρατάω σημειώσεις».

Στη διαδρομή για το αεροδρόμιο, ο Τραμπ φαίνεται να είπε στην Σάντερς: «Θα πας στην Βόρεια Κορέα και θα ξαπλώσεις με τον Κιμ Γιονγκ Ουν για την ομάδα. Ο σύζυγός και τα παιδιά σου θα σου λείψουν αλλά θα γίνεις ηρωίδα για την χώρα σου».

Η Σάντερς, πάντως, σημειώνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έβαλε τα γέλια αμέσως μετά τη φράση του, κάνοντας πλάκα. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ