Κοσμος

Δεν παντρεύεται ο Σαρλ Μισέλ λόγω κορωνοϊού

Αποφάσισε να αναβάλει τον γάμο με τη σύντροφό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ αναβάλλει τον γάμο του λόγω κορωνοϊού
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ αναβάλλει τον γάμο του λόγω κορωνοϊού © EPA/OLIVIER HOSLET

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ ανέβαλε τον γάμο του λόγω κορωνοϊού - Θα παντρευόταν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Την απόφασή του να αναβάλει τον γάμο του γνωστοποίησε ο Σαρλ Μισέλ, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ο γάμος του Σαρλ Μισέλ ήταν προγραμματισμένο να τελεστεί αυτό το Σαββατοκύριακο στον οικισμό Μοντμεγιάν, στο νοτιοανατολικό τμήμα της Γαλλίας.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη περιοχή τοποθετείται από τις αρχές του Βελγίου στην «πορτοκαλί ζώνη», κάτι το οποίο σημαίνει ότι όποιος επιστρέφει από εκεί, πρέπει να μπαίνει υποχρεωτικά σε καραντίνα, διάρκειας 14 ημέρων. Λαμβάνοντας και αυτό υπ' όψιν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ αποφάσισε να αναβάλει τον γάμο με τη σύντροφό του, Αμελί Ντερμποντρεγκιέν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην εφημερίδα «Le Soir», ο Σαρλ Μισέλ έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την Αμελί Ντερμποντρεγκιέν.

Πάνω από 3.700 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Γαλλία - Ο χειρότερος απολογισμός από τον Μάιο

Στη Γαλλία από την έναρξη της πανδημίας Covid-19 στη χώρα έχουν επιβεβαιωθεί 235.561 κρούσματα κορωνοϊού, ενώ 30.558 ασθενείς έχουν πεθάνει.

Τις τελευταίες εβδομάδες τα νέα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται καθημερινά, οδηγώντας τις γαλλικές αρχές να εφαρμόσουν νέα περιοριστικά μέτρα, καθιστώντας μεταξύ άλλων υποχρεωτική τη μάσκα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Κορωνοϊός στη Γαλλία: Σημαντική αύξηση των νέων κρουσμάτων Covid-19 | 20.08.2020
Κορωνοϊός στη Γαλλία: Σημαντική αύξηση των νέων κρουσμάτων Covid-19 | 20.08.2020 © athensvoice.gr/koronoios

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 ανακοινώθηκε ότι περισσότερα από 3.700 νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Γαλλία -ο χειρότερος ημερήσιος απολογισμός για τη χώρα από τον Μάιο. Ειδικότερα, επιβεβαιώθηκαν 3.776 νέες μολύνσεις Covid-19 από 2.238 την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ