- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελπιδοφόρος: Να πολεμήσουμε την αδικία, την ανισότητα, το μίσος
«Προσευχόμαστε για να λάμψει το Φως στον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν»
Με ένα ενωτικό μήνυμα με σύνθημα «Εμείς ο λαός» του συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.
Το δικό του μήνυμα, απόλυτα εναρμονισμένο με το «Εμείς, ο λαός» του συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος, πέρασε και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος το βράδυ της Τετάρτης.
Η ομιλία του Αρχιεπίσκοπου που πραγματοποιήθηκε υπό την μορφή προσευχής είχε έντονα κοινωνικό χαρακτήρα, ζητώντας από τον Θεό να εμπνεύσει όλους τους ανθρώπους να πολεμήσουν ενάντια στην αδικία, την ανισότητα και το μίσος με στόχο την προάσπιση του κοινού καλού. Στο πρόγραμμα της τρίτης μέρας του συνεδρίου περιλαμβάνονταν σημαντικές ομιλίες, μεταξύ των οποίων αυτές της Κάμαλας Χάρις, του Μπαράκ Ομπάμα και της Χίλαρι Κλίντον.
«Ελεήμον και στοργικέ Θεέ μας, καθώς μαζευόμαστε με καθαρό νου και καθαρή καρδία για χάρη του έθνους και του μέλλοντος του, προσευχόμαστε για να λάμψει το φως της παρουσίας σου στους εκλέκτορες αυτού του συνεδρίου, και στον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν για το υψηλότερο αξίωμα στη χώρα.
Καθώς αντιμετωπίζουμε το μέλλον ως ένα αμερικανικό έθνος, φέρε στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό μας και ενέπνευσε τους καλύτερους αγγέλους μας, με ειρήνη, δικαιοσύνη και γενναιοδωρία, ώστε να πολεμήσουμε ενάντια στην αδικία, την ανισότητα και το μίσος, και να επιτύχουμε ένα κοινό καλό, ένα μεγαλύτερο καλό.
Προσευχόμαστε εις το όνομα της Αγίας Τριάδας. Αμήν».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.