- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξεπέρασαν τους 6.000 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Τουρκία
Το τελευταίο 24ωρο πέθαναν 20 ασθενείς με Covid-19
Στην Τουρκία οι νεκροί από κορωνοϊό ξεπέρασαν τους 6.000 από την έναρξη της πανδημίας - Τα νέα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Τους 6.000 ξεπέρασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Τουρκία, καθώς 20 ασθενείς με Covid-19 έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο.
Αυτό ανακοινώθηκε την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020. Συνολικά, οι νεκροί από κορωνοϊό στην Τουρκία έχουν φθάσει τους 6.016 από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας, τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα έχουν φθάσει τα 251.805. Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 1.263 νέες μολύνσεις Covid-19 στην Τουρκία -αριθμός αυξημένος σε σχέση με τις 1.233 που είχαν ανακοινωθεί τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020.
Η πανδημία κορωνοϊού στην Τουρκία επηρέασε την οικονομία, κάνοντας ακόμα πιο δραματική την κατάσταση με την τουρκική λίρα. Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συγκαλεί εντός της εβδομάδας έκτακτη σύσκεψη, καθώς καταρρέει η ισοτιμία της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου, μεγαλώνοντας την οικονομική κρίση στη χώρα.
Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020, το τουρκικό νόμισμα βρέθηκε σε ιστορικό χαμηλό έναντι του δολαρίου των ΗΠΑ, κινούμενη έως και στις 7,3952 λίρες ανά δολάριο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ μία ημέρα αργότερα, την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, σημείωνε απώλειες της τάξης του 0,4%, κινούμενη στις 7,3932 λίρες ανά δολάριο.
Από την αρχή του έτους, η τουρκική λίρα έχει χάσει περίπου το 20% της αξίας του έναντι του δολαρίου.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ως υπουργός είμαι έντρομος και ως πατέρας ακόμη περισσότερο» δηλώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης
Το «εξαιρετικά ευφυές» ζώο κατάφερε να ξεφύγει από τις παγίδες και τα ηρεμιστικά των αρχών
«Δεν υπήρξε κανένα δράμα» λέει πηγή από το περιβάλλον του
Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία
Θύματα κατηγορούν αστυνομικούς ότι έκαναν τα στραβά μάτια
Χωρίς τέλος η βία μεταξύ αντίπαλων καρτέλ ναρκωτικών
Κίνηση τακτικής ή παραδοχή αδιεξόδου στο μέτωπο
Ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποιεί την Τεχεράνη ότι ο χρόνος λιγοστεύει
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Φαντάσου να πίνεις σαμπάνια σε ένα κουπέ του 1890, ενώ η Ευρώπη περνάει έξω από το παράθυρό σου
Ζητά συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο
«Νιώθω βαθιά ντροπή», είπε ο ηθοποιός σε ομιλία του στο Βερολίνο
«Με αναγκάζεις να σου κάνω κακό» της έλεγε
Νωρίτερα ο Ρώσος πρόεδρος είχε αναφέρει ότι με αμοιβαίους συμβιβασμούς μπορεί να επιτευχθεί ειρήνη
Η συνταγματική αναθεώρηση του 2020 μηδένισε τις προηγούμενες προεδρικές θητείες του
Οι συμφωνίες αυτές δυσκολεύονται να εξελιχθούν σε μόνιμες λύσεις
Ειχε λάβει υπόσχεση αμοιβής ύψους περίπου 25.000 ευρώ
Δυνάμεις της Αστυνομίας χρησιμοποίησαν υδροβόλα για να διαλύσουν τα πλήθη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.