Κοσμος

Κορωνοϊός: Οι Ρώσοι έβγαλαν διαφημιστικό για το εμβόλιο Sputnik V

Η Ρωσία άρχισε ήδη την παραγωγή του νέου εμβολίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το διαφημιστικό για το Sputnik V
Το διαφημιστικό για το Sputnik V © YouTube

Το «Sputnik V θα καθαρίσει τον πλανήτη από τον ιό», τονίζουν οι Ρώσοι στο διαφημιστικό σποτ που έδωσαν στη δημοσιότητα.

Έτοιμο και το διαφημιστικό σποτ της Ρωσίας για το εμβόλιό της κατά του κορωνοϊού, το Sputnik V. Μία ημέρα αφότου ανακοινώθηκε η παραγωγή του εμβολίου κατά του κορονοϊού, οι Ρώσοι έχουν ξεκινήσει και την προώθησή του, δημιουργώντας διαφήμιση, όπου το «Sputnik V θα καθαρίσει τον πλανήτη από τον ιό».

Το εν λόγω βίντεο, διάρκειας 38 δευτερολέπτων, ξεκινά δείχνοντας τον κορωνοϊό να έχει καταπιεί ολόκληρη τη Γη. Τότε, εμφανίζεται το Sputnik σαν δορυφόρος, που θυμίζει το Sputnik 1, τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο στην ιστορία που μπήκε σε τροχιά, το 1957, από τη Σοβιετική Ένωση, να διασπά και να εξαφανίζει από τον πλανήτη τη νόσο Covid-19.

Η Ρωσία άρχισε την παραγωγή του νέου εμβολίου της κατά της COVID-19, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, το οποίο επικαλείται το ρωσικό υπουργείο Υγείας. «Η παραγωγή του εμβολίου εναντίον της μόλυνσης από τον νέο κορωνοϊό που αναπτύχθηκε από το Ερευνητικό Επιστημονικό Ινστιτούτο Γκαμαλέγια έχει ξεκινήσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Το ρωσικό υπουργείο Υγείας υποστηρίζει πως το εμβόλιο - με την επωνυμία Sputnik V - έχει περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους και έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να κτίζει ανοσία απέναντι στον SARS-CoV-2, όμως ορισμένοι επιστήμονες εκφράζουν φόβους ότι η Μόσχα μπορεί να βάζει το εθνικό κύρος πάνω από την ασφάλεια.

2020-08-14 - The CRACK of the MV Wakashio!

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ