Κοσμος

Βηρυτός: Γραφείο δημοσιογράφου καταρρέει live μετά την έκρηξη

Οι δραματικές εικόνες κατά τη διάρκεια συνέντευξης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έκρηξη στη Βηρυτό: Οι δραματικές στιγμές σε live συνέντευξη του BBC - Κατέρρευσε το γραφείο δημοσιογράφου
Έκρηξη στη Βηρυτό: Οι δραματικές στιγμές σε live συνέντευξη του BBC - Κατέρρευσε το γραφείο δημοσιογράφου © YouTube/BBC

Έκρηξη στη Βηρυτό: Η δραματική στιγμή που καταρρέει γραφείο δημοσιογράφου, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη συνέντευξη.

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της live συνέντευξης δημοσιογράφου του BBC μετά την ισχυρή έκρηξη στη Βηρυτό.

Το ωστικό κύμα από την τρομακτική έκρηξη στη Βηρυτό, σε αποθήκη γεμάτη μεγάλη ποσότητα νιτρικού αμμωνίου, είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει το γραφείο της δημοσιογράφου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η δημοσιογράφος του αραβικού BBC, Maryem Taoumi, έπαιρνε συνέντευξη από τον Faisal Al-Aseel, επικεφαλής έργων στην ιδιωτική εταιρεία «Moroccan Agency for Sustainable Energy». Αρχικά, ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος και η δημοσιογράφος αισθάνεται μια δόνηση. Γυρνά ξαφνιασμένη το κεφάλι της. Ακολουθεί η τεράστια έκρηξη, με το ωστικό κύμα να προκαλεί ζημιές στο γραφείο της το οποίο κυριολεκτικά καταρρέει.

Η δημοσιογράφος ουρλιάζει, ενώ η κάμερα πέφτει στο πάτωμα. Ο χώρος είναι γεμάτος γυαλιά, καθώς τα τζάμια στα παράθυρα έγιναν «κομμάτια». Ο συνομιλητής της κοιτά σαστισμένος, αδυνατώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί. «Παγωμένος» δείχνει στη συνεργάτιδά του τις απίστευτες εικόνες. Και οι δύο παρακολουθούν με αγωνία. Λίγη ώρα μετά η δημοσιογράφος Maryem Taoumi εμφανίζεται στην κάμερα. Βρίσκεται κάτω από το γραφείο της και δείχνει να μην έχει τραυματιστεί. Στη συνέχεια η σύνδεση διακόπτεται απότομα.

Από την έκρηξη στη Βηρυτό οι νεκροί έχουν φθάσει τους 135 και υπάρχουν φόβοι ότι θα αυξηθούν τις επόμενες ώρες. Περισσότεροι από 5.000 οι τραυματίες, μεταξύ των οποίων και 5 Έλληνες. Εκτιμάται ότι 300.000 σπίτια έχουν υποστεί ζημιές στην πρωτεύουσα του Λιβάνου και αρκετά δεν είναι πλέον κατοικήσιμα.

Οι εικόνες που δείχνουν το γραφείο της δημοσιογράφου να καταρρέει κατά τη διάρκεια της live συνέντευξης μετά την έκρηξη στη Βηρυτό, αναρτήθηκαν στα social media του BBC.

Beirut explosion: Moment blast hit BBC bureau - BBC News

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ