Κοσμος

Ντόναλντ Τραμπ: Έρχεται και δεύτερο σαμποτάζ σε ομιλία του;

Η νέα προεκλογική ομιλία του Τραμπ θα έχει την «τύχη» της Τάλσα;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ στην ομιλία του στην Τάλσα
@ EPA/ ALBERT HALIM

Σαμποτάζ για την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο Πόρστμουθ φέρεται να ετοιμάζουν χρήστες των social media.

Η προεκλογική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στην Τάλσα πριν από λίγες ημέρες στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία, αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μίλησε σε ένα γήπεδο γεμάτο από …κενές θέσεις, παρότι τα εισιτήρια συμμετοχής είχαν εξαντληθεί.

Όπως φάνηκε, πίσω από το ιδιότυπο αυτό σαμποτάζ προς τον Αμερικανό πρόεδρο βρέθηκαν χρήστες του Tik Tok, αλλά και φαν της K-Pop, που δεν σταματούν εδώ.

Αυτή τη φορά, χρήστες των social media και συγκεκριμένα του Twitter, ακολουθούν την ίδια τακτική και «δεσμεύουν» τα δωρεάν εισιτήρια συμμετοχής στην επικείμενη ομιλία του στο Πόρστμουθ, για να «ξεμπροστιάσουν» τον Ντόναλντ Τραμπ και να τον κάνουν να παραπατά ηττημένος ξανά.

Ο πρώην νομοθέτης του Long Island, Jon Cooper, παρότρυνε τους ακολούθους του να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, αλλά να μην παρευρεθούν και επεσήμανε ότι θα είναι πραγματική ντροπή οι χιλιάδες πολίτες που θα εγγραφούν να μην παραστούν στην ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ.

Η απόπειρα, ωστόσο, του σαμποτάζ που ετοιμάζεται για την ομιλία του Σαββάτου (11/7) ενδέχεται να μην είναι όπως θα την περιμένουν οι διοργανωτές της, αφού η προεκλογική εκστρατεία στο Πόρστμουθ έχει οριστεί να γίνει σε εξωτερικούς χώρους, με τους υποστηρικτές του Τραμπ, να μπορούν να μεταβούν, λαμβάνοντας τα μέτρα προστασίας τους, τηρώντας τις κοινωνικές αποστάσεις και χρησιμοποιώντας τη μάσκα τους.

Πάντως, αν και μόλις 10.000 άτομα βρέθηκαν στην ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στην Τάλσα, φαίνεται ότι «πυροδοτήθηκαν» τα κρούσματα κορονοϊού στις ΗΠΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ