Κοσμος

Κάνιε Γουέστ: Τα εμβόλια είναι το σημάδι του Αντίχριστου

«Θέλουν να βάλουν μέσα μας τσιπάκια, θέλουν να κάνουν τα πάντα για να μην περάσουμε τις πύλες του Παραδείσου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κάνιε Γουέστ μίλησε για τα εμβόλια του κορωνοϊού
Ο Κάνιε Γουέστ © EPA/ETIENNE LAURENT

Νέα συνέντευξη για την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ παραχώρησε ο Κάνιε Γουέστ - Μίλησε για τα εμβόλια, τον Τραμπ και την εκπαίδευση.

Σταθερός στην απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ φαίνεται πως είναι ο Κάνιε Γουέστ. Σε νέα του συνέντευξη του στο Forbes, ο γνωστός ράπερ σημείωσε πως «αν κερδίσω είτε το 2020 είτε το 2024 (χρονιά που θα κατέβαινε ως υποψήφιος όπως είχε αρχικά δηλώσει) θα είναι σημάδι του Θεού» ενώ όσον αφορά τους προηγούμενους προέδρους υπογράμμισε:

«Ο Ομπάμα ήταν ξεχωριστός. Και ο Τραμπ το ίδιο. Ο Μπιλ Κλίντον το ίδιο. Οι ΗΠΑ θέλουν ξεχωριστούς ανθρώπους να ηγούνται. Ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ξεχωριστός».

Το εμβόλιο του κορωνοϊού και το σημάδι του Θεού

Όσον αφορά το περιβόητο εμβόλιο του κορωνοϊού, ο Γουέστ σημείωσε πως «πολλά παιδιά μας εμβολιάζονται και παραλύουν. Συνεπώς όταν λένε πως θα μας εμβολιάσουν για τον ιό, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός. Τα εμβόλια είναι το σημάδι του θηρίου.

»Θέλουν να βάλουν μέσα μας τσιπάκια, θέλουν να κάνουν τα πάντα για να μην περάσουμε τις πύλες του Παραδείσου» και πρόσθεσε αναφορικά με τον κορωνοϊό:

«Είναι όλα στον Θεό. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε πράγματα που θυμώνουν τον Θεό».

Το ζήτημα της εκπαίδευσης

Για το πολυσυζητημένο ζήτημα της εκπαίδευσης, ο Γουέστ υποστήριξε πως «πρέπει να επιστρέψει στα σχολεία μας ο φόβος και η αγάπη του Θεού. Τα σχολεία, το εκπαιδευτικό σύστημα έχουν φτιαχτεί έτσι ούτως ώστε όχι να γινόμαστε όπως θέλουμε αλλά ιδανικοί για να δουλεύουμε για τους οργανισμούς που σχεδίασαν το σύστημα μας. Αυτό θα το διαλύσουμε».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ