Κοσμος

Ιαπωνία: Ανάρπαστο το drive-in του τρόμου (video)

Απόλυτα ασφαλές από τον κορωνοϊό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Drive In στην Ιαπωνία
Drive In στην Ιαπωνία © Twitter

Το πρώτο drive-in σπίτι του τρόμου δημιούργησαν οι Kowagarasetai στην Ιαπωνία με όλα τα μέτρα ασφαλείας από τον κορωνοϊό.

Έναν πρωτότυπο τρόπο να συνδυάσει το «σπίτι του τρόμου» με τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό βρήκε μία ομάδα ηθοποιών στην Ιαπωνία.

Η λύση; Το Drive-in. Παίρνοντας την ιδέα από τους κινηματογράφους, οι Kowagarasetai, δημιούργησαν το drive-in σπίτι του τρόμου όπου ο καθένας μπορεί να «απολαύσει» στιγμές φόβου χωρίς να ανησυχεί για τον κορωνοϊό.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Kowagarasetai, ηθοποιοί που προσλαμβάνονταν για να... τρομάξουν κόσμο σε λούνα παρκ, θεματικά πάρκα και escape rooms, είδαν τη δουλειά τους να πέφτει κατακόρυφα αφού τόσο οι κλειστοί χώροι όσο και οι επαφές με τα «θύματα» απαγορεύτηκαν λόγω της πανδημίας. 

Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα του drive-in σπιτιού του τρόμου όπου οι πελάτες παραμένουν στα αυτοκίνητά τους, την ώρα που περιτριγυρίζονται από ζόμπι, δολοφόνους και άλλα επικίνδυνα όντα.

«Μπορώ να πλησιάσω πάρα πολύ τους επισκέπτες, παρότι είναι πίσω από τα τζάμια. Έχει ενδιαφέρον να βλέπω τις αντιδράσεις τους από τόσο κοντά, ενώ τηρούνται οι κοινωνικές αποστάσεις», δήλωσε ο Κότα Χανεγκάγουα ενώ ο Κέντα Ιγουάνα τόνισε πως «σε ένα drive-in, οι επισκέπτες είναι περιορισμένοι στο αυτοκίνητο, δεν μπορούν να ξεφύγουν από τον "τρόμο" πριν από το τέλος. Το κάνει ακόμη πιο τρομακτικό για αυτούς».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ