Κοσμος

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν έχω Πάρκινσον

Τι είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για το προβληματικό βάδισμά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ στην ακαδημία του Ουέστ Πόιντ © EPA/JOHN MINCHILLO

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας και πως σίγουρα δεν πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε να διασκεδάσει τις φήμες και τις εικασίες για την κατάσταση της υγείας του και ξεκαθάρισε πως δεν πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον. Η όλη φημολογία ξεκίνησε μετά την εμφάνιση του Αμερικανού προέδρου στη στρατιωτική ακαδημία του Ουέστ Πόιντ και την ιδιαίτερα προσεκτική κάθοδό του από μια ράμπα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.

«Ήμουν εκεί για ώρες. Και τι εισπράττω γι' αυτό; Όλοι επικεντρώθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο περπάτησα στη ράμπα. Έχω Πάρκινσον; Δεν το πιστεύω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Wall Street Journal».

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξήγησε ότι η εικόνα που καταγράφηκε προκλήθηκε από τα παπούτσια που φορούσε επιμένοντας ότι «τα τελευταία μέτρα τα έτρεξα». Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε, μάλιστα, ότι τα ίδια παπούτσια τα φορούσε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης λέγοντας στον δημοσιογράφο Μάικλ Μπέντερ «μπορώ να στα δείξω αν θέλεις».

Στην παρατήρηση, τέλος, του δημοσιογράφου της WSJ ότι οι αντίπαλοί του επικεντρώνονται στην υγεία του επειδή το ίδιο έκαναν και οι Ρεπουμπλικανοί με τον προεδρικό υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, ο Τραμπ απάντησε ότι «ε, εντάξει είμαι τέσσερα χρόνια πιο νέος. Αλλά όχι, το θέμα δεν είναι η ηλικία του Μπάιντεν. Γνωρίζω ανθρώπους που είναι πολύ μεγαλύτεροι σε ηλικία από εμένα, το μυαλό των οποίων είναι τόσο κοφτερό όσο όταν ήταν 25 ετών».

Αυτό είναι το βίντεο με το βάδισμα του Τραμπ που κίνησε τις υποψίες για την κατάσταση της υγείας του: 

President Trump's West Point walk sparks questions about his health

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ