Κοσμος

Εισαγγελέας για Μαντλίν: Αδιάσειστα στοιχεία ότι είναι νεκρή

Σε επιστολή του στους γονείς του κοριτσιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μικρή Μαντλίν
Η μικρή Μαντλίν © YouTube

Επιστολή στους γονείς της Μαντλίν έστειλε Γερμανός εισαγγελέας, τονίζοντας πως έχει αδιάσειστα στοιχεία πως η κόρη τους είναι νεκρή.

Αδιάσειστα στοιχεία για το γεγονός πως η Μαντλίν είναι νεκρή σημείωσε πως έχει ένας Γερμανός Εισαγγελέας, σε επιστολή που έστειλε στους γονείς του κοριτσιού.

Ωστόσο, όπως τόνισε ο ίδιος, δεν μπορεί να τους εξηγήσει το λόγο για τον οποίο η κόρη τους έφυγε από τη ζωή. Μάλιστα, ανέφερε στην επιστολή του πως η αποκάλυψη περαιτέρω στοιχείων θα έθετε σε κίνδυνο την έρευνά του για τον Γερμανό ύποπτο για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν.

Να σημειωθεί πως ο ύποπτος για την απαγωγή της Μαντλίν βρίσκεται στην φυλακή για βιασμό και ναρκωτικά ενώ δεν έχει ανακριθεί ακόμα για τη σχέση του με την υπόθεση της Μαντλίν.

Ο Γερμανός εισαγγελέας αποκάλυψε πως είχε στείλει την επιστολή στους γονείς του κοριτσιού σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Βρετανούς δημοσιογράφους.

Μάλιστα, η Daily Mail μετέδωσε ότι ο εισαγγελέας είπε ότι δεν είχε ακόμη κοινοποιήσει βασικά αποδεικτικά στοιχεία στη Scotland Yard και την πορτογαλική αστυνομία που ερευνούν επίσης την υπόθεση.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ