Κοσμος

Εισαγγελέας για Μαντλίν: Δολοφονήθηκε λίγο μετά την απαγωγή

Ο βασικός ύποπτος φέρεται να είχε πει πως «ήθελε να πιάσει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για μέρες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
madlin.jpg
Μαντλίν ΜακΚαν/ ©YOUTUBE

Ο εισαγγελέας είπε για τον βασικό ύποπτο για την υπόθεση Μαντλίν: Πιστεύουμε πως πραγματοποίησε και άλλα εγκλήματα, ειδικά σεξουαλικά εγκλήματα

H μικρή Μαντλίν δολοφονήθηκε λίγο μετά την απαγωγή της, είπε στους Times ο Γερμανός εισαγγελέας, που ασχολείται με την υπόθεση της εξαφάνισης της 3χρονης Βρετανίδας πριν 16 χρόνια στο πορτογαλικό θέρετρο Πράια Ντα Ρόχα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η γερμανική αστυνομία έχει ανακαλύψει ότι ο 43χρονος Μπρούκνερ είχε αναφέρει σε διαδικτυακή συζήτηση με άλλον παιδόφιλο την ιδέα απαγωγής, βιασμού και δολοφονίας ενός κοριτσιού. Φέρεται χαρακτηριστικά να είχε πει πως «ήθελε να πιάσει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για μέρες».

madelein.jpg

Όταν ο φίλος του τον ρώτησε αν φοβόταν μήπως συλληφθεί, ο Μπρούκνερ απάντησε: «μπα, αν καταστραφούν οι αποδείξεις…».

Είχε προσθέσει ότι θα κατέγραφε πολλά βίντεο. «Θα καταγράψω με λεπτομέρεια πώς βασανίζεται».

Ο εισαγγελέας είπε ακόμη ότι «πιστεύουμε πως ο ύποπτος πραγματοποίησε και άλλα εγκλήματα, ειδικά σεξουαλικά εγκλήματα πιθανώς στην Πορτογαλία αλλά και αλλού, όπως στη Γερμανία», προσθέτοντας ότι θέλει να συλλέξει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί πριν έρθει αντιμέτωπος με τον Μπρίκνερ, ώστε ο 42χρονος βασικός ύποπτος να έχει όσο γίνεται λιγότερες πιθανότητες να αποδυναμώσει την εναντίον του υπόθεση.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ