Κοσμος

Ρόντμαν για λεηλασίες: «Σταματήστε… δεν είμαστε γ@@@να ζώα»

Η έκκληση του πρώην παίκτη του NBA προς τους διαδηλωτές μετά τον θάνατο του Φλόιντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντένις Ρόντμαν
Ντένις Ρόντμαν © EPA/MIKE ALQUINTO

Έκκληση του Ντένις Ρόντμαν προς τους διαδηλωτές για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ να σταματήσουν τις λεηλασίες.

Έκκληση για τερματισμό των λεηλασιών στις διαδηλώσεις που συνεχίστηκαν για έκτη ημέρα στις ΗΠΑ μετά τον φρικτό θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς, απηύθυνε, μέσω Instagram ο Ντένις Ρόντμαν, ένας από τους πρώην μεγάλους αστέρες του NBA και φίλος του Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Νομίζω ότι πρέπει να βγει κάποιος και να πει "Ε, παιδιά, γιατί λεηλατούμε; Γιατί κλέβουμε; Γιατί δημιουργούμε περισσότερα ζητήματα, περισσότερα προβλήματα;» δήλωσε ο 59χρονος Ρόντμαν στο βίντεο του με τίτλο «Rest in Power George Floyd».

«Αυτή είναι μια κακή, κακή κατάσταση. Αλλά το γεγονός ότι πρόκειται να διαμαρτυρηθείτε, να διαμαρτυρηθείτε με τον σωστό τρόπο. Δεν χρειάζεται να πας και να κάψεις πράγματα, να κλέψεις πράγματα, να κάψεις πράγματα και τέτοια».  Ο Ρόντμαν, ο οποίος υποστηρίζει τις ειρηνικές διαμαρτυρίες, πρόσθεσε ότι «έχουμε αρκετά ζητήματα με τον κορωνοϊό και η προσφυγή στη βία δεν είναι η λύση. Πρέπει να ζήσουμε μαζί… είμαστε ανθρώπινα όντα, όχι γ@@@να ζώα.». Θέση για τις διαδηλώσεις αλλά και τον θάνατο του 46χρονου μαύρου Αμερικανού πολίτη πήρε επίσης ένας μεγάλος του NBA, ο Μάικλ Τζόρτνταν, συμπαίκτης του Ρόντμαν στους Σικάγο Μπουλς. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ