Κοσμος

Δολοφονία Φλόιντ: Αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγο του αστυνομικού

Ορίστηκε εγγύηση για τον αστυνομικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαδηλώσεις στις ΗΠΑ για τη δολοφονία του Φλόιντ
©EPA/CRAIG LASSIG

Ο δικηγόρος της Kellie Chauvin ανακοίνωσε πως η πελάτισσά του, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά τη δοφολονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Η σύζυγος του αστυνομικού, Kellie Chauvin, που κατηγορείται για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της. Αυτό συνέβη λίγο μετά αφού έγινε γνωστή η είδηση που ο Derek Chauvin συνελήφθη και κατηγορείται και επίσημα για την υπόθεση που έχει προκαλέσει ταραχές στις ΗΠΑ.

«Το απόγευμα μίλησα με την Kellie Chauvin και την οικογένειά της. Είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του Φλόιντ και συμπάσχει με την οικογένειά, τους αγαπημένους του και όποιον θρηνεί για την τραγωδία αυτή. Έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου με τον Derek Chauvin.

«Ενώ η κ. Σόβιν δεν έχει παιδιά από τον τρέχοντα γάμο της, ζητά με σεβασμό από τους φίλους της, τους ηλικιωμένους γονείς της και την εκτεταμένη οικογένειά της να τηρήσουν μυστικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Ορίστηκε εγγύηση  500.000 δολάρια 

Σύμφωνα με το CNN η εγγύηση για τον πρώην αστυνομικό της Μινεάπολης, Derek Chauvin, ορίστηκε στις 500.000 δολάρια, μέσα από την ποινική καταγγελία που κατατέθηκε στο 4ο Δικαστικό Επαρχιακό Δικαστήριο της Μινεσότα.

Σύμφωνα με το έγγραφο, δεν έχουν τεθεί προϋποθέσεις για την απελευθέρωσή του. Το έγγραφο δεν δείχνει ότι ο Chauvin είναι ελεύθερος με εγγύηση, αλλά λέει ότι αν δεσμευτεί, η εγγύηση ορίζεται στις 500.000 δολάρια.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ