- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λίο Βαράντκαρ: Σάλος με τον τόπλες πρωθυπουργό της Ιρλανδίας
Κατηγορείται ότι παραβίασε τις αποστάσεις ασφαλείας με τον σύντροφό του – Τι απαντά το πρωθυπουργικό γραφείο
Ημίγυμνος σε πάρκο του Δουβλίνου ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ κατηγορείται ότι παραβίασε τις αποστάσεις ασφαλείας.
Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι ημίγυμνες φωτογραφίες του πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ σε πάρκο του Δουβλίνου χθες Κυριακή 24 Μαΐου μαζί με τον σύντροφό του και φίλους του να κάνουν πικνίκ παρά τις κυβερνητικές περί του αντιθέτου προειδοποιήσεις.
Ο τόπλες Πρωθυπουργός απαθανατίστηκε μαζί με τον σύντροφό του Ματ Μπάρετ και δύο ακόμα άτομα κοντά στο Steward's Lodge, όπου διέμενε κατά τη διάρκεια της καραντίνας για τον νέο κορωνοϊό. Ο Λίο Βαράντκαρ κατηγορείται ότι δεν τηρούσε την απόσταση ασφαλείας των δύο μέτρων, το γνωστό κι ως social distancing. Το γραφείο του πρωθυπουργού της Ιρλανδίας διαψεύδει τις κατηγορίες και εμμένει ότι τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλείας.
Να σημειωθεί ότι πριν από το εν λόγω συμβάν ο κ. Βαράντκαρ είχε τονίζει ότι οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης παραμένουν σε ισχύ παρά την έναρξη της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων στην Ιρλανδία. Η Λίζ Κάραβαν, ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, είχε επίσης απευθύνει έκκληση προς τον ιρλανδικό λαό να αποφεύγει τα πικνίκ και να παραμένει στα πάρκα μόνο για όσο διάστημα διαρκεί η προσωπική άσκηση του καθενός.
Στο μεταξύ, κανένα νέο θάνατο από τον νέο κορωνοϊό δεν κατέγραψαν σήμερα οι ιρλανδικές αρχές, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, για πρώτη φορά από τις 11 Μαρτίου. «Το τελευταίο εικοσιτετράωρο δεν αναφέρθηκε κανένας νέος θάνατος», δήλωσε ο επικεφαλής υπηρεσιών υγείας, Τόνι Χόλοχαν σε συνέντευξη Τύπου. Η Ιρλανδία έχει καταγράψει 1.608 θανάτους εξαιτίας του ιού, σε πληθυσμό 4,9 εκατομμυρίων κατοίκων.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μην σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Το πλοίο έγειρε πολύ γρήγορα αντί να βυθιστεί αργά»
Το σχολείο θάφτηκε κάτω από τη λάσπη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετων
Με 52,8% οι Ισλανδοί απέρριψαν την επανέναρξη των ενταξιακών συνομιλιών
Ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων
Το χρονικό της τραγωδίας - Συνελήφθη ο καπετάνιος
Οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων στις λάσπες εκμηδενίζονται
Πρώτη τέτοια επίθεση μετά από έναν μήνα
H ιστορία της «Δύσης» και οι διαρκώς μεταβαλλόμενες απειλές για τον δυτικό πολιτισμό, με αφορμή το βιβλίο «Η Δύση, η ιστορία μιας ιδέας» του Γιώργου Βαρουξάκη
Tι υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας και υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές
Τι θα βλέπουν οι χρήστες
Η πρόσβαση που μειώνει τη διαδρομή από 28 σε 11 μίλια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.