Κοσμος

Ταϊλάνδη: Εστιατόριο βάζει πάντα σε καρέκλες για μοναχικούς πελάτες

Για όσους τρώνε μόνοι τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάντα
Λούτρινα πάντα θα κρατούν παρέα σε μοναχικούς πελάτες σε εστιατόριο της Ταϊλάνδης © Twitter

Την πιο γλυκιά παρέα θα έχουν στο εξής όσοι τρώνε μόνοι τους στο Maison Saigon, ένα εστιατόριο στην Ταϊλάνδη που επιστράτευσε λούτρινα πάντα για τους μοναχικούς πελάτες.

Έναν πρωτότυπο τρόπο να καταπολεμήσει τη μοναξιά των πελατών του βρήκε ένα εστιατόριο στην Ταϊλάνδη. Συγκεκριμένα για να παρέχει παρέα σε όσους τρώνε μόνοι τους, τοποθέτησε στις απέναντι καρέκλες του κάθε τραπεζιού από ένα λούτρινο πάντα.

«Πριν είχαμε μόνο μια καρέκλα για τα τραπέζια για τους πελάτες που έρχονταν να φάνε μόνοι τους. Αλλά κατά την γνώμη μου ήταν περίεργο, οπότε σκέφτηκα να τους προσφέρω παρέα», λέει ο Νατχούτ Ρονττσαναπαντκούλ, ο ιδιοκτήτης του Maison Saigon.

Ένας από τους πιο τακτικούς πελάτες του καταστήματος σημειώνει για την κίνηση του εστιατορίου: «Η κούκλα με κάνει να νιώθω λιγότερο μόνος».

Μάλιστα, η τοποθέτηση των λούτρινων έχει και πρακτικούς λόγους καθώς οι πελάτες μονίμως μπερδεύονται για το πού να καθίσουν και καταλήγουν να κάθονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον κάτι που πρέπει να αποφεύγεται λόγω της κατάστασης.

Πάντα
Λούτρινα πάντα θα κρατούν παρέα σε μοναχικούς πελάτες σε εστιατόριο της Ταϊλάνδης © Twitter

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ