- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προκλητικός ο Τσαβούσογλου: Απάνθρωπη η συμπεριφορά της Ελλάδας
«Όποιος μετανάστης θέλει μπορεί να φύγει από την Τουρκία»
Εριστικός για ακόμα μία φορά ήταν ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου εξαπολύοντας μομφές για την Ελλάδα και την αντιμετώπιση των μεταναστών.
Συνεχίζοντας την πάγια τακτική της τουρκικής πλευράς, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου προκάλεσε ξανά αποκαλώντας απάνθρωπη την συμπεριφορά της Ελλάδας στο μεταναστευτικό ζήτημα.
Ο Τσαβούσογλου μιλώντας σε τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρθηκε στο θέμα των μεταναστών στους οποίους διεμήνυσε πως από την πλευρά της Τουρκίας δεν θα τους εμποδίσει κανείς να περάσουν τα σύνορα.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας τόνισε πως «όποιος θέλει, μπορεί να φύγει, φυσικά. Εμείς δεν προβάλαμε κανένα εμπόδιο, αλλά λόγω της πανδημίας βέβαια οι άνθρωποι δεν πάνε προς τα εκεί, η διαδικασία πήγε λίγο πίσω. Από την άλλη πλευρά, η απάνθρωπη συμπεριφορά της Ελλάδας στα σύνορα και τα στραβά μάτια της Δύσης σε αυτή, έδειξαν πραγματικά τα διπλά στάνταρντ που ισχύουν στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των προσφύγων».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά της Τεχεράνης
Νεκροί και οι δύο - Τους βρήκαν τα παιδιά τους
«Δύο από τα παιδιά μου χάθηκαν. Ένας από τους τρεις γιους μου είναι ζωντανός» - 8 νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Το πλοίο έγειρε πολύ γρήγορα αντί να βυθιστεί αργά»
Το σχολείο θάφτηκε κάτω από τη λάσπη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετων
Με 52,8% οι Ισλανδοί απέρριψαν την επανέναρξη των ενταξιακών συνομιλιών
Ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.