- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε ότι παραμένει σε καραντίνα η δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι. Εκτός καραντίνας η Ξάνθη.
Η Ελλάδα μπήκε από χθες στη δεύτερη φάση της αντιμετώπισης της κρίσης του κορωνοϊού προχωρώντας σε μερική χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και σε επαναλειτουργία επιχειρήσεων και υπηρεσιών. Ωστόσο, ορισμένες περιοχές παραμένουν σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι στο Κρανίδι παραμένει σε καραντίνα η δομή όπου διαγνώστηκαν αρκετά κρούσματα του κορωνοϊού. Στη δομή βρέθηκαν 150 κρούσματα του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να τεθεί αμέσως σε καραντίνα, η οποία θα συνεχιστεί για άλλη μία εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Οπως διευκρίνισε, η παράταση της καραντίνας γίνεται για προληπτικούς κυρίως λόγους.
Αντίθετα, σταματούν τα περιοριστικά μέτρα για τους υπόλοιπους κατοίκους στον Δήμο Ερμιονίδας, καθώς τα δεκάδες τεστ που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, αποδείχθηκαν αρνητικά, ενώ οι κάτοικοι τήρησαν τα μέτρα, με τον κ. Χαρδαλιά να τους ευχαριστεί για την συνεργασία τους.
Επίσης, ο υφυπουργός ανακοίνωσε πως χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η καραντίνα σε δύο οικισμούς στην Ξάνθη. Πρόκειται για τους οικισμούς Ζουμπούλι και Αρναούτι που βρίσκονταν σε καραντίνα τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ λήγει και η ισχύς των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία πολιτών που είχαν επιβληθεί στο σύνολο του Δήμου Μύκης.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν θα υπάρξει ποτέ καμία σαν αυτήν» - Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου
Το πανάκριβο αντικείμενο δεν έχει βρεθεί ακόμα
Η ζωή της Ντόλι Πάρτον ήταν άρρηκτα δεμένη με την οικογένειά της
Σαφές μήνυμα προς τον Σύρο πρόεδρο αλ Σαράα
Ο Γκάο Ζεν, κάτοικος Νέας Υόρκης, είχε συλληφθεί ενώ επισκεπτόταν την οικογένειά του στο Πεκίνο
Οποιοδήποτε σκάφος επιχειρήσει να τοποθετήσει νέες νάρκες στην περιοχή «θα καταστρέφεται άμεσα»
Απάντηση της Οτάβας στις αμερικανικές κυρώσεις
Λύθηκε το μυστήριο με το αμερικανικό αεροσκάφος
Το περιστατικό ξεκίνησε ως «οικογενειακή διαμάχη» και κατέληξε σε τραγωδία
Για τη μεταφορά του ιστορικού κτίσματος χρησιμοποιήθηκε η παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική «hikiya»
Τα «νέα στοιχεία» δεν τη βοήθησαν
Για ανθρωπιστική κρίση επικών διαστάσεων κάνει ο λόγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Υποβλήθηκε σε επτά χειρουργεία
«Η Γερμανία δέχεται πλέον χειροπιαστές απειλές», τόνισε ο καγκελάριος
«Δεν έχουμε πληροφορίες», λέει το Κρεμλίνο
«Υπερβολές» και οι αναρτήσεις για αμύθητο πλούτο
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: «Μια ισχυρή φωνή του Ελληνισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες»
Ο Αμερικανός πρόεδρος δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον Καναδά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.