- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνεχίζει να μεγαλώνει ο κατάλογος των νεκρών από κορωνοϊό στη Βραζιλία, η οποία πλέον θρηνεί 5.017 θανάτους από την πανδημία.
Ακόμα 6.276 κρούσματα κορωνοϊού κατέγραψε η Βραζιλία σε ένα μόλις 24ωρο όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στον κατάλογο των νεκρών της πανδημίας προστέθηκαν 496 επιπλέον άτομα.
Με 5.513 θανάτους εξαιτίας του κορωνοϊού, ή με άλλα λόγια τον πιο βαρύ απολογισμό στη Λατινική Αμερική, η Βραζιλία έχει προ πολλού ξεπεράσει τον αριθμό των θυμάτων που καταγράφεται επισήμως στην Κίνα, τη χώρα όπου έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά ο κορωνοϊός στα τέλη του 2019.
Συνολικά, οι βραζιλιάνικες υγειονομικές αρχές έχουν καταγράψει 78.162 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης στη χώρα των 210 και πλέον εκατομμυρίων κατοίκων. Αλλά τα επίσημα δεδομένα θεωρείται σίγουρο ότι υποτιμούν πολύ την πραγματική κατάσταση, καθώς η Βραζιλία είναι μια από τις χώρες όπου δεν γίνονται διαγνωστικές εξετάσεις παρά μόνο στις πιο σοβαρές περιπτώσεις.
Ορισμένοι ειδικοί θεωρούν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 ενδέχεται να είναι ακόμη και δεκαπλάσιος από αυτόν που ανακοινώνεται επισήμως.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νωρίτερα ο Ρώσος πρόεδρος είχε αναφέρει ότι με αμοιβαίους συμβιβασμούς μπορεί να επιτευχθεί ειρήνη
Η συνταγματική αναθεώρηση του 2020 μηδένισε τις προηγούμενες προεδρικές θητείες του
Οι συμφωνίες αυτές δυσκολεύονται να εξελιχθούν σε μόνιμες λύσεις
Ειχε λάβει υπόσχεση αμοιβής ύψους περίπου 25.000 ευρώ
Δυνάμεις της Αστυνομίας χρησιμοποίησαν υδροβόλα για να διαλύσουν τα πλήθη
Οι διαμαρτυρίες αναμένεται να επεκταθούν και στα νότια της χώρας
Φόβοι για περαιτέρω διασπορά του ιού στην περιοχή
Το σκοτεινό παρελθόν του Ζερόμ Μπαρελά που συνελήφθη και οι τρεις καταγγελίες για βιασμό
Τα θύματα βιντεοσκοπήθηκαν εν αγνοία τους, σύμφωνα με τις Αρχές
Διέσχισαν τη στρατηγική θαλάσσια δίοδο με κλειστούς πομπούς
Στο πλευρό της ο πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
«Οι Δημοκρατικοί θα προτιμούσαν να δουν τη χώρα να αποτυγχάνει», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο επικεφαλής της οργάνωσης χαρακτήρισε τη συμφωνία «συνθηκολόγηση»
Παρέμεναν εγκλωβισμένοι στις ουρές των συνοριακών ελέγχων
Τι φέρεται να είπε συνδικαλιστικός εκπρόσωπος
Ο 51χρονος Τοντ Μπλανς αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο μετά την απομάκρυνση της Παμ Μπόντι
Η εμμηνόπαυση στο επίκεντρο νέας επένδυσης 215 εκατ. δολαρίων
Mέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί ένα κρούσμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.