Κοσμος

Ντέιβιντ Ατένμπορο: Δάσκαλος γεωγραφίας για παιδιά σε καραντίνα

Στο νέο εικονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του BBC, “Bitesize”

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντέιβιντ Ατένμπορο
Ντέιβιντ Ατένμπορο © EPA/ANDY RAIN

Νέος ρόλος για τον πιο δημοφιλή φυσιοδίφη στον κόσμο λόγω κορωνοϊού. Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο θα γίνει δάσκαλος για τα παιδάκια σε καραντίνα.

Ο πιο αγαπητός παρουσιαστής-σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον και φυσιοδίφης στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον κόσμο, ο αγέραστος και ακούραστος Ντέιβιντ Ατένμπορο προσθέτει άλλη μια ιδιότητα στο μακροσκελές βιογραφικό του: στα 93 του θα γίνει «εικονικός» δάσκαλος γεωγραφίας για τα παιδιά σε καραντίνα.

Ο πρωτοπόρος Βρετανός θα μοιραστεί με τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο τις γνώσεις πάνω στη χλωρίδα και την πανίδα του όμορφου πλανήτη μας, θα διηγηθεί ιστορίες για τους ωκεανούς και τη συμπεριφορά των ζώων στο νέο «εικονικό» εκπαιδευτικό πρόγραμμα του BBC “Bitesize”, το οποίο θα βγήκε στον αέρα την περασμένη Δευτέρα για τις ανάγκες της πανδημίας και της ζωής σε καραντίνα. Στη νέα σειρά προγραμμάτων του βρετανικού δικτύου θα εμφανιστούν επίσης ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος θα παραδίδει μαθήματα ισπανικών στους μικρούς τηλεθεατές, ο διάσημος φυσικός Μπράιαν Κοξ, μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων και γνωστοί Βρετανοί ηθοποιοί.

Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο μίλησε για το νέο του εγχείρημα στη δημοσιογράφο του CNN, Κριστιάν Αμανπούρ.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ