- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Γυναίκα έχασε σύζυγο και γιο μέσα σε τρεις ημέρες
Η Σάντι Μπράουν είδε την κηδεία των αγαπημένων από το παράθυρο αυτοκινήτου
Μια γυναίκα από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ έχασε τον σύζυγό της και τον γιο της μέσα σε τρεις ημέρες εξαιτίας του νέου κορωνοϊού.
Για τον «αδιανόητο» πόνο που βιώνει μια γυναίκα από το Μίσιγκαν λόγω του νέου κορωνοϊού γράφει η αμερικανική εφημερίδα «Detroit Times». Η Σάντι Μπράουν έχασε τον σύζυγό της και τον γιο της από τη νόσο Covid-19 σε διάστημα τριών ημερών. Ο σύζυγός της ήταν 59 ετών και ο γιος της μόλις 20 ετών. Ο σύζυγος Φρέντι Μπράουν Τζούνιορ πέθανε στις 26 Μαρτίου και ο Φρέντι Μπράουν ο τρίτος στις 29 Μαρτίου.
«Είναι απλά αδιανόητο. Δεν έχει εφευρεθεί ακόμα η λέξη που να περιγράφει τον πόνο μου», δήλωσε στους «Detroit Times» η Σάντι Μπράουν. Ο εφιάλτης της ξεκίνησε στα μέσα του Μαρτίου, όταν ο σύζυγός της, ο οποίος είχε κάνει το 2012 μεταμόσχευση νεφρού, αρρώστησε.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ
Η Σάντι και ο σύζυγός της πήγαν στο τοπικό νοσοκομείο, αλλά ο Φρέντι Μπράουν Τζούνιορ δεν πληρούσε τα κριτήρια νοσηλείας που έχει θέσει τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ και εστάλη πίσω σπίτι του. Όταν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, διακομίστηκε άμεσα στο ίδιο νοσοκομείο και τέθηκε σε αναπνευστική υποστήριξη με αναπνευστήρα. Ο γιος της, ο οποίος ήταν ασθματικός, αρρώστησε μία ημέρα μετά τον θάνατο του πατέρα του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε δύο ημέρες μετά.
«Σε τρεις ημέρες έχασα σύζυγο και γιο από αυτήν την πανούκλα», σχολιάζει η Σάντι Μπράουν. «Είδα τον γιο μου από απολύτως υγιή να χάνεται σε τρεις ημέρες». Θεωρούσε τον γιο της «παιδί θαύμα» γιατί κατάφερε να τον αποκτήσει μετά από προσπάθειες 15 ετών. Η Σάντι Μπράουν λόγω των περιοριστικών μέτρων και της καραντίνας είπε το «τελευταίο αντίο» στα πιο αγαπημένα της πρόσωπα μέσα από ένα αυτοκίνητο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το συνολικό κόστος των εργασιών ανήλθε περίπου στα 16 εκατομμύρια δολάρια
Πρόκειται για το δεύτερο κύμα υψηλών θερμοκρασιών σε διάστημα μερικών εβδομάδων που χτυπάει τη χώρα
Τι διαμηνύει ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Επιφάνιος μετά το ρωσικό πλήγμα Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου
Η δήλωση του Αμερικανού προέδρου που προκάλεσε την αντίδραση της Ιταλίας
Η στιγμή που δεξαμενή πετρελαίου τινάζεται στον αέρα
Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις αποναρκοθέτησης στο Στενό θα συνεχισθούν
Μετά τη σύνοδο κορυφής, η Μελόνι δήλωσε ότι οι σχέσεις της με τον Τραμπ δεν έχουν αλλάξει
Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
Προκαλεί αιμορραγικό πυρετό και μεταδίδεται μέσω σωματικών υγρών
Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το 2023 όταν το Titan κατέρρευσε σε βάθος άνω των 3.000 μέτρων κατά τη διάρκεια αποστολής προς το ναυάγιο του Τιτανικού
Νέες αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ
Πώς η μεγαλύτερη υπόσχεση της εξόδου από την ΕΕ είναι και εκείνη που διαψεύστηκε περισσότερο
Το προφίλ του ανθρώπου που θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός
Είναι το πρόσωπο της αμφιλεγόμενης συμφωνίας με το Ιράν και οι επικρίσεις δεν έχουν τέλος
Νυχτερινή επιδρομή ρωσικών drones στην περιφέρεια Σούμι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Οι επόμενες δύσκολες 60 ημέρες διαπραγματεύσεων
Το πρωτόκολλο των 14 σημείων παρατείνει την κατάπαυση του πυρός για 60 ημέρες
Aπολύθηκε καθώς απορρίφθηκε η δικαστική του προσφυγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.