- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ερντογάν δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Σουλεϊμάν Σοϊλού
«Έχει κερδίσει την εκτίμηση του έθνους μας για το επιτυχημένο έργο του έως σήμερα»
Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέρριψε την παραίτηση του Σουλεϊμάν Σοϊλού, υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας.
Επαινόντας το σπουδαίο έργο του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πως δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος θα συνεχίσει να υπηρετεί τα καθήκοντά του.
«Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Εσωτερικών αμέσως μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου (2016), έχει κερδίσει την εκτίμηση του έθνους μας για το επιτυχημένο έργο του έως σήμερα», αναφέρει η ανακοίνωση.
«Ο αποφασιστικός αγώνας του (...) έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μειωθεί σημαντικά η δυνατότητα τρομοκρατικών οργανώσεων να εξαπολύουν τρομοκρατικές ενέργειες στη χώρα μας», συνεχίζει το κείμενο που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του τούρκου προέδρου.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ
«Με τη συνεχή παρουσία του από την πρώτη στιγμή σε φυσικές καταστροφές όπως σεισμούς, ο υπουργός Εσωτερικών μας κατόρθωσε να υπάρχει ισχυρός συντονισμός. Είναι γεγονός ότι το επιτυχημένο έργο του εδώ και πάνω από ένα μήνα έχει διασφαλίσει να μην έχουν υπάρξει θέματα δημόσιας ασφάλειας», προστίθεται στην ανακοίνωση. Ο υπουργός «υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρό μας και ο πρόεδρος του είπε ότι δεν την κάνει δεκτή.
»Ο κάτοχος ενός αξιώματος έχει τη διακριτική ευχέρεια να παραιτηθεί αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον πρόεδρο μας. Η παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών δεν έγινε δεκτή και θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά του».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κορναρίσματα, λεωφορεία και τρίποδα στη μέση του δρόμου
341 οι αγνοούμενοι τουρίστες - Ασύλληπτο είναι το μέγεθος της καταστροφής
Το περιστατικό συνέβη στο φεστιβάλ Νοαΐν της βόρειας Ισπανίας
Της επιδικάστηκαν 363.000 δολάρια σε αμοιβές
Η στήριξη στα παιδιά, στην LGBTQ+ κοινότητα και στο Black Lives Matter
Περισσότεροι υποψήφιοι με μεταναστευτικό υπόβαθρο
Στο στόχαστρο της Ουάσινγκτον και η ιταλική Autistici/Inventati
Ο άνθρωπος που έκανε το χρέος μέρος της φιλοσοφίας του
«Είδα τη ζωή μου να χάνεται μέσα σε μια νύχτα και δεν θέλω να τη χάσω ξανά», ανέφερε
Οι γιατροί προειδοποιούν
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και προχώρησε στην άμεση σύλληψή του αλλά και στην κατάσχεση του «όπλου»
Μαζί τους ο 7χρονος πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα 5χρονη Λίλιμπετ
«Η Τουρκία διαμορφώνει την πορεία της ιστορίας μέσω των ευσυνείδητων και ειρηνικών πολιτικών της»
«Θέλουμε να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Το μυστικό σχέδιο για περικοπές έως 60%
Το σενάριο που προκαλεί αντιδράσεις
384 ταξιδιώτες δεν έχουν εντοπιστεί
Αποφεύγει μια ετυμηγορία σε δίκη που αφορούσε τον σχεδιασμό εθιστικών λειτουργιών σε Facebook και Instagram
Λουλούδια στο αστέρι της στη Λεωφόρο της Δόξας - Εκατοντάδες θαυμαστές συγκεντρώθηκαν έξω από την κατοικία της
O εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επιβεβαίωσε την επίσκεψη του Τζον Ράτκλιφ στη Ρωσία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.