Κοσμος

Ανήσυχη και ταραγμένη η έγκυος σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον

Κατέρρευσε η Κάρι Σίμοντς όταν έμαθε ότι ο Πρωθυπουργός διακομίζεται στο Σεν Τόμας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάρι Σίμοντς, Μπόρις Τζόνσον
Η Κάρι Σίμοντς με τον σύντροφό της Μπόρις Τζόνσον © EPA/NEIL HALL

Κατέρρευσε η έγκυος Κάρι Σίμοντς όταν έμαθε ότι ο σύντροφός της Μπόρις Τζόνσον μεταφέρεται σε νοσοκομείο.

Αναστατωμένη με όλες τις εξελίξεις και την τροπή που έχει πάρει η υγεία του Μπόρις Τζόνσον είναι η έγκυος σύντροφος του Πρωθυπουργού, Κάρι Σίμοντς, σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική Daily Mail. Ο σύντροφός της παραμένει για δεύτερο 24ωρο στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σεν Τόμας του Λονδίνου μετά την επιδείνωση των συμπτωμάτων του κορωνοϊού. Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής καθώς κάποια από τα συμπτώματά του παρέμεναν επίμονα και ανησυχητικά. Η Κάρι Σίμοντς είναι έγκυος και δεν επιτρέπεται να έχει επαφή με τον σύντροφό της, ο οποίος διαγνώστηκε με τη νόσο Covid-19 στις 26 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Daily Mail η 32χρονη Κάρι Σίμοντς βρίσκεται στην απομόνωση του αξίας 1,3 εκατομμυρίων λιρών σπίτι τους στο νότιο Λονδίνο μαζί με τον σκύλο-διασώστη Ντίλιν. Φέρεται να κατέρρευσε και να ξέσπασε σε κλάματα μόλις έμαθε για τη διακομιδή του συντρόφου της στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β’, φέρεται να έχει επικοινωνήσει προσωπικά με την κυρία Σίμοντς για να της εκφράσει τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση του συντρόφου της και επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης.

Όπως σημειώνουν οι βρετανικές εφημερίδες αν ο Μπόρις Τζόνσον έχει ορίσει την Κάρι ως τον κοντινότερο συγγενή του τότε εκείνη θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για λογαριασμό του όπως για το αν πρέπει να μπει σε καταστολή και να υποστηριχθεί η αναπνοή του με τεχνικά μέσα.

Για την κατάσταση της υγείας του ενημερώνονται και τα τέσσερα παιδιά του Μπόρις Τζόνσον, η 26χρονη Λάρα Λέτις, ο 24χρονος Μάιλο Άρθουρ, η 24χρονη Κάσια Πίτσις και ο 22χρονος Θίοντορ Απόλο τα οποία απέκτησε με την δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα. Ο βρετανός πρωθυπουργός έχει και ένα πέμπτο παιδί με την σύμβουλο τέχνης Έλεν Μάκινταϊρ την 11χρονη Στέφανι. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.