Κοσμος

Κορωνοϊός: «Ντροπή» της πόλης η κυρία του Δημάρχου-Πήγε σε πάρτι

Δήμαρχος στις ΗΠΑ έστειλε την αστυνομία για παραβίαση της καραντίνας και βρήκε τη σύζυγο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δήμαρχος του Άλτον
«Ντροπιασμένος» από τη σύζυγό του ο δήμαρχος του Άλτον © Facebook: cityofaltonil

Κορωνοϊός: Σε δύσκολη θέση ο δήμαρχος του Άλτον στο Ιλινόις - Έστειλε την αστυνομία σε πάρτι και βρήκε τη σύζυγο στους παραβάτες της καραντίνας.

Ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στην πολιτεία του Ιλινόις των ΗΠΑ έστειλε την αστυνομία σε μπαρ που παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό διοργανώνοντας πάρτι και ανακάλυψε τη σύζυγό του να διασκεδάζει μαζί με τους υπόλοιπους παραβάτες.

Ο δήμαρχος του Άλτον, Μπραντ Γουόκερ, είχε προειδοποιήσει τους δημότες του από το περασμένο Σάββατο ότι θα αναπτύξει αστυνομικούς στους δρόμους για να επιβάλουν την τάξη και την εντολή της καραντίνας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην πόλη. Ο Δήμαρχος τώρα δηλώνει «ντροπιασμένος» καθώς η σύζυγός του ήταν ανάμεσα στους θαμώνες ενός μπαρ που ξεφάντωναν κατά παράβαση της καραντίνας.

«Η σύζυγός μου είναι ενήλικας και υπεύθυνη για τις αποφάσεις της. Σε αυτήν την περίσταση επέδειξε κακή κρίση», έγραψε ο δήμαρχος του Άλτον στο Facebook. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η σύζυγός του «θα αντιμετωπίσει τις ίδιες συνέπειες του νόμου μαζί με τους άλλους παραβάτες των περιοριστικών μέτρων». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ