Κοσμος

Κορωνοϊός: Το πιο συγκινητικό βίντεο για τους «ήρωες» των ΜΕΘ

Το «You’ll Never Walk Alone» στα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου έγινε viral

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λονδίνο, Κορωνοϊός
Ο ύμνος της Λίβερπουλ σε νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου έγινε viral © Twitter

Το συγκινητικό βίντεο για τους «απόλυτους ήρωες» της κρίσης με τον νέο κορωνοϊό κάνει τον γύρο του κόσμου και φέρνει δάκρυα στα μάτια.

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, είναι ο πρώτος ηγέτης στον κόσμο που διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό και παράλληλα έχει επικριθεί πολύ για τον τρόπο διαχείρισης της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης. Εν αντιθέσει το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου επικροτείται από όλους τους Βρετανούς για την καθημερινή του μάχη εναντίον του ιού και την αλληλεγγύη προς τους νοσούντες παρά τα τεράστια προβλήματα και ελλείψεις στα βρετανικά νοσοκομεία.

Οι Λονδρέζοι τούς χειροκρότησαν την περασμένη εβδομάδα, αλλά και το ίδιο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενωμένο δείχνει την ευγνωμοσύνη του στους συναδέλφους του. Αυτό το βίντεο μέσα από νοσοκομειακή μονάδα του Ηνωμένου Βασιλείου έγινε viral και είναι πραγματικά συγκινητικό.

Από τη μια πλευρά τραυματιοφορείς, γιατροί και νοσηλευτές και από την άλλη πλευρά το προσωπικό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Τους χωρίζει μια γυάλινη πόρτα, τους ενώνει ο ύμνος της Λίβερπουλ: ‘You’ll Never Walk Alone’. Βλέποντας το βίντεο η βουλευτής του Εργατικού Κόμματος, Μέρι Φόι έγραψε: «Απόλυτοι ήρωες», ενώ χρήστες των social media έγραψαν ότι δάκρυσαν. Ακόμα και ο κόουτς της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ είπε ότι δάκρυσε βλέποντας αυτό το βίντεο: 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ