- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κληρικός που διαμένει με τον πάπα Φραγκίσκο διεγνώσθη με κορωνοϊό
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Colombus» της Ρώμης
Υψηλόβαθμος κληρικός που διαμένει στον ίδιο ξενώνα του Βατικανού με τον πάπα Φραγκίσκο βρέθηκε θετικός με κορωνοϊό σύμφωνα με ανακοίνωση.
Με κορωνοϊό διαγνώσθηκε κληρικός του Βατικανού, ο οποίος ζει στον ξενώνα Σάντα Μάρτα, όπου διαμένει και ο πάπας Φραγκίσκος.
Ο κληρικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρώμης Columbus, το οποίο μόλις εξοπλίσθηκε για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Συνολικά, στο Βατικανό έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό τέσσερα άτομα. Όπως υπογραμμίζει ο ιταλικός Τύπος, εδώ και αρκετές ημέρες ο Ποντίφικας τρώει μόνος του και κρατά αποστάσεις ασφαλείας από όλα τα άτομα με τα οποία συνομιλεί. Προς το παρόν, πάντως, συνεχίζει να συναντά τους στενότερους συνεργάτες του.
Αναμένεται, πάντως, να αυστηροποιηθούν τα μέτρα πρόληψης που έχουν ήδη υιοθετηθεί από την Αγία Έδρα και δεν αποκλείεται να αποφασιστεί και η προσωρινή ολική απαγόρευση εξόδου και εισόδου σε όσους δεν διαμένουν στο παπικό κρατίδιο.
Είναι η πρώτη φορά, τέλος, που το Βατικανό ετοιμάζεται να γιορτάσει το Πάσχα των Καθολικών, στις 12 Απριλίου, χωρίς τη συμμετοχή των πιστών στις τελετές της Μεγάλης Εβδομάδας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Το πλοίο έγειρε πολύ γρήγορα αντί να βυθιστεί αργά»
Το σχολείο θάφτηκε κάτω από τη λάσπη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετων
Με 52,8% οι Ισλανδοί απέρριψαν την επανέναρξη των ενταξιακών συνομιλιών
Ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων
Το χρονικό της τραγωδίας - Συνελήφθη ο καπετάνιος
Οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων στις λάσπες εκμηδενίζονται
Πρώτη τέτοια επίθεση μετά από έναν μήνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.