Κοσμος

Ιταλία - Κορωνοϊός: Διασωληνωμένος ασθενής στέλνει μήνυμα αφύπνισης

Δείχνουν ασθενή με Covid-19 στην εντατική - Στο έλεος της πανδημίας η γειτονική χώρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο στην Ιταλία δείχνει διασωληνωμένο ασθενή με κορωνοϊό στην Εντατική για να πείσει τον κόσμο να μείνει στο σπίτι του
Νοσοκομείο στην Ιταλία δείχνει διασωληνωμένο ασθενή με κορωνοϊό στην Εντατική για να πείσει τον κόσμο να μείνει στο σπίτι του/© Ospedale Policlinico San Martino/Facebook

Φωτογραφία από διασωληνωμένο ασθενή με κορωνοϊό στην Εντατική δημοσίευσε η διοίκηση νοσοκομείου στην Ιταλία για να πείσει τον κόσμο να κάτσει σπίτι.

Μια φωτογραφία από διασωληνωμένο ασθενή με κορωνοϊό στην Εντατική δημοσίευσε νοσοκομείο της Ιταλίας, σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσει τους πολίτες να μείνουν σπίτι τους και να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες πρόληψης και αντιμετώπισης του φονικού ιού. Η εικόνα από τον διασωληνωμένο ασθενή με κορωνοϊό στην Εντατική ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της πολυκλινικής San Martino στη Γένοβα.

Σύμφωνα με τη live ενημέρωση στο νέο site της Athens Voice για τον κορωνοϊό (www.athensvoice.gr/koronoios), τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού στην Ιταλία «εκτοξεύτηκαν» την Παρασκευή 20 Μαρτίου σε 47.021, την ώρα που οι νεκροί ανέβηκαν σε 4.032. Μόνο το τελευταίο 24ωρο πέθαναν 627 ασθενείς με κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τους 4.000 οι νεκροί στην Ιταλία

«Θέλετε να βρεθείτε στην κατάσταση αυτού του ασθενούς; Όχι! Για τον λόγο αυτό, παραμείνετε στο σπίτι. Διαφορετικά, ο μόνος δρόμος που θα ακολουθήσετε, θα είναι αυτός προς το τμήμα ανάνηψης ενός νοσοκομείου», η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία από τον διασωληνωμένο ασθενή με κορωνοϊό στην Εντατική νοσοκομείου της Ιταλίας.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ