- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Κορωνοϊός: Στους 19 οι νεκροί στη Γαλλία - Ο χάρτης των κρουσμάτων
Περισσότεροι από 1.000 φορείς στη Γερμανία - 17 τα θύματα του ιού στην Ισπανία - Τραγική η κατάσταση στην Ιταλία
Αυξάνονται οι νεκροί στη Γαλλία από τον κορωνοϊό, την ώρα που τα κρούσματα στη Γερμανία ξεπέρασαν τα 1.000 - Σε καραντίνα ολόκληρες περιοχές στην Ιταλία.
Αυξάνονται οι νεκροί από κορωνοϊό στη Γαλλία. Όπως ανακοινώθηκε, τα θύματα έχουν φθάσει τα 19, με τις υγειονομικές αρχές της ευρωπαϊκής χώρας να κάνουν γνωστό ότι σημειώθηκαν τρεις νέοι θάνατοι ασθενών με κορωνοϊό. Όσον αφορά στον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη Γαλλία, αυτός διαμορφώνεται στα 1.126. Αρκετές κλίνες σε νοσοκομεία αναφοράς του κορωνοϊού έχουν γεμίσει, με τις γαλλικές αρχές να καλούν τους πολίτες να εφαρμόσουν στην πράξη τα ατομικά μέτρα προστασίας (σ.σ. καλό πλύσιμο των χεριών, αποφυγή συνωστισμού).
Εκτός από την Ιταλία, όπου η κατάσταση είναι τραγική ειδικά στο βόρειο τμήμα (σ.σ. 7.375 κρούσματα, 366 θάνατοι), η Γερμανία δοκιμάζεται από τον κορωνοϊό. Τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 1.000 (1.018) χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταγραφεί κάποιος θάνατος. Στην Ισπανία τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού είναι 613, με 17 φορείς να έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή.
Σημειώνεται ότι στη Γαλλία, το Σαββατοκύριακο, ποδοσφαιρικοί αγώνες έγιναν κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι καταγγέλλει πρώην συνάδελφός της
Κανονικά οι προετοιμασίες για την επίσκεψη στη Νότια Αμερική
Πώς η συγκεκριμένη απόφαση συνδέεται με τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Μετά τις επιθέσεις σε πλοία στη Μαύρη Θάλασσα
Τέταρτη ημέρα βίαιων διαδηλώσεων με αιχμή τα σκάνδαλα διαφθοράς
Τα δευτερόλεπτα τρόμου που βίωσε και η στιγμή της λύτρωσης«Νόμιζα ότι θα πέθαινα»: Ο δύτης που βρέθηκε στο στόμα φάλαινας
Ποια είναι η 18χρονη που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Καραϊβική
Παραμένουν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας
Η «ηρωική παρέμβαση» πολίτη που αφόπλισε και σκότωσε τον δράστη
Από την εγκαθίδρυση της κομμουνιστικής δικτατορίας και την ίδρυση της Σοβιετικής Ένωσης δεν πρέπει να έχει υπάρξει πρόεδρος που να βοηθάει τη Ρωσία τόσο πολύ.
Έκοψε τη διαφορά λίγο πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
Προβληματισμός για τα προβλήματα του Starshield
«Θα γινόμουν εξαιρετική πρέσβειρα! Μιλάω ελληνικά, έχω ελληνικό διαβατήριο» υποστηρίζει
Οι αποκαλύψεις μέσα από το blog της και η βομβιστική επίθεση
Ένα podcast για τις αιτίες της απόλυσης της Αμερικανής πρέσβεως
Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
Οι διαδηλωτές θέτουν πρωτίστως ζήτημα διαφθοράς
Η συμβολή των φετινών νικητών στη σύνδεση των ατομικών οικονομικών αποφάσεων με τη συνολική πορεία της οικονομίας
Έλεγε ότι ήταν «νεοναζί που φαντασιωνόταν μαζικές δολοφονίες»
«Δεν έχω μιλήσει μαζί της, νιώθω απογοήτευση» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.