- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ιράν: Ο αν. υπουργός υγείας έχει κοροναϊό - Η στιγμή που βήχει
Ο Ιράζ Χαρίρτσι δεν σταματούσε να ιδρώνει σε ζωντανή μετάδοση
Βγήκε να διαψεύσει ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί από τον κοροναϊό και ήταν φορέας: Δείτε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας του Ιράν να βήχει και να ιδρώνει.
Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στο Ιράν. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της ασιατικής χώρας Ιράζ Χαρίρτσι είναι θετικός στον κοροναϊό. Είναι ένας από τους συνολικά 61 φορείς του επικίνδυνου ιού. Εδώ και λίγη ώρα στα social media κυκλοφορούν εικόνες από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην οποία ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν σταματά να βήχει και να ιδρώνει. Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε προκειμένου η κυβέρνηση να διαψεύσει τις πληροφορίες που ήθελαν 50 νεκρούς από τον κοροναϊό στην πόλη Κομ. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, o Ιρανός αξιωματούχος είναι σε άσχημη κατάσταση, επιστρατεύοντας ένα μαντίλι για να σκουπίσει τον ιδρώτα που κυλάει «ποτάμι» στο μέτωπο και στους κροτάφους.
«Το τεστ για τον Ιράι Χαρίρτσι, αναπληρωτή υπουργό Υγείας που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή στη μάχη για την καταπολέμηση του κοροναϊού, ήταν θετικό» ανέφερε την Τρίτη με μήνυμα στο Twitter ο Αλιρέζα Βαχαμπζαντέχ, εκπρόσωπος του υπουργείου. Από τη μεριά του, πάντως, ο Ιράζ Χαρίρτσι ανήρτησε ένα βίντεο στα social media, μέσω του οποίου ξεκαθαρίζει ότι «σίγουρα θα νικήσει».
Αυτήν τη στιγμή στο Ιράν υπάρχουν 15 επιβεβαιωμένοι θάνατοι. Οι υγειονομικές υπηρεσίες της ασιατικής χώρας βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Τραμπ αρνείται ότι έχει διακόψει την ανταλλαγή πληροφορίων με το Κίεβο
Τι αναφέρουν οι Αρχές
Καταρρέει μέσα σε δευτερόλεπτα
Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία: ανάπτυξη και προκλήσεις
Πίεση στον Τραμπ να τελειώσει τον πόλεμο
H Ευρωπαϊκή Ένωση, η ευρωπαϊκή συνείδηση και οι ευρωβουλευτές που θέλουν να βάλουν μπουρλότο στο Ευρωκοινοβούλιο
Η AfD και η αριστερή BSW ψήφισαν από κοινού
Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη
«Είναι κρίμα που χάνουμε έναν ισχυρό εταίρο»
Στο επίκεντρο το κόστος των σπουδών και η επένδυση Κούσνερ
Ο εφιάλτης για το οικονομικό σχέδιο του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Από τον καυγά προκλήθηκε το τραύμα στο κεφάλι του Diddy με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
Η κόκκινη γραμμή της Αθήνας
Τι ανακοίνωσε το Βατικανό
«Η δίκη έχει πολιτικά κίνητρα και αποσκοπεί στον αποκλεισμό από την πολιτική ζωή»
Xαρακτήρισε παράνομες τις αμερικανικές κυρώσεις κατά του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Το τέλος μιας παράδοσης αιώνων;
Ο ΥΠΕΞ Ζαν-Νοέλ Μπαρό προειδοποιεί για ξένες παρεμβάσεις στις επερχόμενες εκλογές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.