Κοσμος

Ιράν: Ο αν. υπουργός υγείας έχει κοροναϊό - Η στιγμή που βήχει

Ο Ιράζ Χαρίρτσι δεν σταματούσε να ιδρώνει σε ζωντανή μετάδοση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιράν: Υφυπουργός βγήκε να διαψεύσει για κοροναϊό, ενώ ήταν φορέας - Έβηχε και ίδρωνε σε ζωντανή μετάδοση
Ιράν: Υφυπουργός βγήκε να διαψεύσει για κοροναϊό, ενώ ήταν φορέας - Έβηχε και ίδρωνε σε ζωντανή μετάδοση/@rafsanchez/Twitter

Βγήκε να διαψεύσει ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί από τον κοροναϊό και ήταν φορέας: Δείτε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας του Ιράν να βήχει και να ιδρώνει.

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στο Ιράν. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της ασιατικής χώρας Ιράζ Χαρίρτσι είναι θετικός στον κοροναϊό. Είναι ένας από τους συνολικά 61 φορείς του επικίνδυνου ιού. Εδώ και λίγη ώρα στα social media κυκλοφορούν εικόνες από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην οποία ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν σταματά να βήχει και να ιδρώνει. Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε προκειμένου η κυβέρνηση να διαψεύσει τις πληροφορίες που ήθελαν 50 νεκρούς από τον κοροναϊό στην πόλη Κομ. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, o Ιρανός αξιωματούχος είναι σε άσχημη κατάσταση, επιστρατεύοντας ένα μαντίλι για να σκουπίσει τον ιδρώτα που κυλάει «ποτάμι» στο μέτωπο και στους κροτάφους.

 

«Το τεστ για τον Ιράι Χαρίρτσι, αναπληρωτή υπουργό Υγείας που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή στη μάχη για την καταπολέμηση του κοροναϊού, ήταν θετικό» ανέφερε την Τρίτη με μήνυμα στο Twitter ο Αλιρέζα Βαχαμπζαντέχ, εκπρόσωπος του υπουργείου. Από τη μεριά του, πάντως, ο Ιράζ Χαρίρτσι ανήρτησε ένα βίντεο στα social media, μέσω του οποίου ξεκαθαρίζει ότι «σίγουρα θα νικήσει».


Αυτήν τη στιγμή στο Ιράν υπάρχουν 15 επιβεβαιωμένοι θάνατοι. Οι υγειονομικές υπηρεσίες της ασιατικής χώρας βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ