Κοσμος

Φρικτός θάνατος σκιέρ: Τον έπνιξε το παλτό του

Τυλίχθηκε στον λαιμό του και του προκάλεσε ασφυξία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ski1.jpg
Τελεφερίκ © pixabay.com

Ο θάνατος του 46χρονου Jason Varnish, επήλθε στις 13 Φεβρουαρίου στο χιονοδρομικό κέντρο του Vail Mountain.

Ένας 46χρονος σκιέρ από το Νιου Τζέρσεϊ,  βρήκε τραγικό θάνατο σε χιονοδρομικό κέντρο στο Κολοράντο των ΗΠΑ, όταν το παλτό του πιάστηκε στον μηχανισμό του τελεφερίκ, τυλίχθηκε στον λαιμό του και του προκάλεσε ασφυξία.

Ο θάνατος του 46χρονου Jason Varnish, επήλθε στις 13 Φεβρουαρίου στο χιονοδρομικό κέντρο του Vail Mountain, σύμφωνα με την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία των τελεφερίκ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όταν ο άνδρας επιβιβάστηκε στο βαγόνι, έπεσε μέσα από ένα άνοιγμα στο κάθισμα και εγκλωβίστηκε με το παλτό του τυλιγμένο γύρω από το κεφάλι και τον λαιμό του.

Ο θάνατός του προκλήθηκε από ασφυξία και χαρακτηρίστηκε ως ατύχημα, ανέφερε ο ερευνητής Kara Bettis στην The Vail Daily.

Οι υπεύθυνοι περιπολίας που ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό, προσέφεραν επί τόπου τις πρώτες βοήθειες στον άντρα, προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν όλα τα περιστατικά και διενεργούμε έρευνα. Το βαγόνι έχει ελεγχθεί προσεκτικά και λειτουργεί κανονικά», ανέφεραν οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού και εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ