«Τα tweets του Τραμπ κάνουν τη δουλειά μου αδύνατη» (video)
Το ξέσπασμα του υπουργού Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών


Δριμεία κριτική από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Ουίλιαμ Μπαρ, στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για τα tweets του.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών, Ουίλιαμ Μπαρ, ξέπασε δηλώνοντας ότι τα tweets του Ντόναλντ Τραμπ «υπονομεύουν» και «καθιστούν αδύνατο το έργο του».
Η κριτική προς τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών ασκήθηκε με αφορμή την έρευνα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την υπόθεση του Ρότζερ Στόουν - του καταδικασμένου πρώην συμβούλου του αμερικανού προέδρου.
Αναλυτές και μέσα ενημέρωσης κατηγορούν τον υπουργό Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ότι υποκύπτει στις πιέσεις του Λευκού Οίκου.
«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα ο Πρόεδρος να σταματήσει να τουιτάρει για υποθέσεις που αφορούν το υπουργείο Δικαιοσύνης», τόνισε ο Ουίλιαμ Μπαρ και πρόσθεσε, «δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου στο υπουργείο με τα συνεχή σχόλια να υπονομεύουν το έργο μου και εμένα προσωπικά».
“I’m not going to be bullied or influenced by anybody….whether it’s Congress, newspaper editorial boards, or the president," Bill Barr tells @ABC News.
— ABC News Politics (@ABCPolitics) February 13, 2020
"I cannot do my job here at the department with a constant background commentary that undercuts me.” https://t.co/GxoKFX1GR4 pic.twitter.com/nOebfmtly0
Ο επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία Μιτς ΜακΚόνελ υποστήριξε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ οφείλει να ακούσει τη συμβουλή του κ. Μπαρ.