Κοσμος

Στο εδώλιο ο γιος του Λίαμ Γκάλαχερ & ο εγγονός του Ρίνγκο Σταρ

Είπαν σε Ινδό υπάλληλο «να γυρίσει από εκεί που ήρθε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σόνι Στάρκι (αριστερά) και Τζιν Γκάλαχερ (δεξιά)
Σόνι Στάρκι (αριστερά) και Τζιν Γκάλαχερ (δεξιά) / © David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for UGG/Ideal Images

Στο εδώλιο κάθισαν ο γιος του Λίαμ Γκάλαχερ των Oasis και ο εγγονός του Ρίνγκο Σταρ των Beatles για καβγά και ρατσιστικό λόγο με υπαλλήλους σούπερ μάρκετ τον περασμένο Μάιο.

Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγήθηκαν ο γιος του Λίαμ Γκάλαχερ των Oasis και ο εγγονός του Ρίνγκο Σταρ των Beatles μετά το επεισόδιο σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Tesco, όπου οι δύο γόνοι των διάσημων οικογενειών είχαν καβγά με Ινδό υπάλληλο και του είπαν «να γυρίσει από εκεί που ήρθε».  

Οι Τζιν Γκάλαχερ, Σόνι Στάρκι και το μοντέλο Νόα Πόντε δήλωσαν «αθώοι» για τον καβγά στο σούπερ μάρκετ και για την κατηγορία ότι άσκησαν σωματική βλάβη σε βάρος υπαλλήλου του καταστήματος. Οι 18χρονοι Γκάλαχερ και Στάρκι αλλά και ο 19χρονος Πόντε δήλωσαν ότι αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο φοβούμενοι για την προσωπική τους ασφάλεια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η φιλονικία ξεκίνησε όταν ο υπάλληλος αρνήθηκε να πουλήσει στον 19χρονο Πόντε ένα κουτάκι μπίρας γιατί η ώρα ήταν περασμένη και δεν επιτρέπεται η αγορά αλκοόλ μετά τα μεσάνυχτα. Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο.

Οι νεαροί φέρονται να είπαν στον Ινδό υπάλληλο τα εξής: «Γαμ@μ@νοι Ινδοί. Γυρίστε από εκεί που ήρθατε. Δεν είστε ευπρόσδεκτοι εδώ».

Ο δημόσιος κατήγορος δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου: «Την Παρασκευή στις 17 Μαΐου η αστυνομία έλαβε κλήση από το σούπερ μάρκετ Tesco Express για την εξής καταγγελία: ότι μια ομάδα νεαρών διαπληκτίστηκε με το προσωπικό χρησιμοποιώντας μάλιστα ρατσιστικό λόγο».

Στο δικαστήριο ο εγγονός του Ρίνγκο Σταρ μετέβη με τον πατέρα του ενώ ο Λίαμ Γκάλαζερ δεν ήταν «παρών» στην ακροαματική διαδικασία. Ο Τζιν είναι γιος του Λίαμ και της παρουσιάστριας και τραγουδίστριας των All Saints, Νικόλ Άπλετον. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ