Κοσμος

Ο Φώτης Ντούλος θα ταφεί στην Ελλάδα-Τι καταγγέλλει η αδελφή του

Φοβούνται ότι θα βεβηλώσουν τον τάφο του στις ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fotis-dulos_1.jpg
Φώτης Ντούλος © facebook.com/fotis.dulos

Ο Φώτης Ντούλος θα θαφτεί στην Ελλάδα υπό τον φόβο ότι θα βεβηλώσουν τον τάφο του στις ΗΠΑ. Η αδελφή του καταγγέλλει τις Αρχές και τα ΜΜΕ.

Υπό τον φόβο ότι θα βεβηλωθεί ο τάφος του στις ΗΠΑ, η αδελφή του αυτόχειρα ομογενή Φώτη Ντούλου, Ρένα Κυρίμη δήλωσε στα ΜΜΕ πως η ταφή του αδελφού της θα γίνει στην Ελλάδα και κατήγγειλε τα αμερικάνικα ΜΜΕ για τη στάση τους, για το γεγονός πως καταδίκασαν τον αθώο 52χρονο για έναν φόνο πριν καν δικαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντούλος αυτοκτόνησε στις 28 Ιανουαρίου ενώ έπρεπε να παραστεί στο δικαστήριο το οποίο ήταν βέβαιο ότι θα διέτασσε την προφυλάκισή του. Όλα ξεκίνησαν όταν η εν διαστάσει σύζυγός του Τζένιφερ άφησε τα παιδιά τους στο σχολείο στις 24 Μαΐου του 2019 και από τότε δεν έχει βρεθεί. Οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Τζένιφερ δολοφονήθηκε από τον Ντούλο εν μέσω της δικαστικής τους διαμάχης από το 2017 για την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους και το διαζύγιο και με τη βοήθεια της τότε φιλενάδας του Μισέλ Τροκόνις.

Ωστόσο, ο 52χρονος επιτυχημένος κατασκευαστής στο Κονέκτικατ από την πρώτη στιγμή διακήρυττε την αθωότητά του και υπό το βάρος της νέας του προφυλάκισης αυτοκτόνησε στο γκαράζ του σπιτιού του εισπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα από την εξάτμιση του αυτοκινήτου του.

Η αδελφή του που πήγε από την Ελλάδα στις ΗΠΑ όταν εκείνος ήταν εγκεφαλικά νεκρός στο νοσοκομείο, μέσω των δικηγόρων τους ανακοίνωσε πως θα δωρίσει τα όργανα του αδελφού της και θα συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη για να καθαρίσει το όνομά του.

«Σας ζητούμε να προσευχηθείτε για τα πέντε παιδιά και την οικογένειά μας» είπε στους δημοσιογράφους η Ρένα Κυρίμη και πρόσθεσε: «Σας ζητούμε να σταματήσετε για λίγο και να σκεφτείτε πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής του σήμερα, να αναζητεί δικαιοσύνη και ειρήνη συνδέοντας έναν σωλήνα στην εξάτμισή του και περπατώντας μέσα στο αυτοκίνητό του να βρει τον θάνατο περιτριγυρισμένος από τις φωτογραφίες των πέντε του παιδιών».

Άλλωστε, ο ίδιος στο σημείωμα αυτοκτονίας, που άφησε αναφέρεται: «Αρνούμαι να περάσω έστω και μια ώρα ακόμα στη φυλακή για κάτι που δεν έκανα. Κι αν πρέπει να μου πάρετε το κεφάλι προκειμένου να τελειώσει όλο αυτό, τότε ας γίνει έτσι». Επίσης, παρακαλεί αυτούς που θα διαβάσουν το γράμμα να πουν στα παιδιά του ότι «τα αγαπώ και ότι θα έκανα τα πάντα να βρίσκομαι μαζί τους, αλλά όλοι έχουμε τα όρια μας».

«Ο Φώτης δεν είναι δολοφόνος» είπε η Ρένα Κυρίμη και πρόσθεσε: «Τώρα είναι νεκρός. Η υποθέσει αφορά στην εξαφάνιση της Τζένιφερ που ακόμη δεν έχει κλείσει. Από μια άλλη οπτική γωνία, τώρα ανοίγει μια καινούρια».

«Έχουμε σκεφτεί το ενδεχόμενο να θάψουμε τον Φώτη στο Φάρμιγκτον (σ.σ. Κονέκτικατ), όμως φοβόμαστε τη βεβήλωση του τάφου του. Θα μεταφέρουμε τη σορό του στην Ελλάδα και θα πούμε αντίο σε ένα έθνος σε πόλεμο με τα ιδανικά του» προσθέτει.

«Προσευχόμαστε ο Θεός να μας δώσει δύναμη, για να συγχωρέσουμε όσους είναι υπεύθυνοι για αυτή την αρρωστημένη φάρσα. Έχουμε πίκρα μέσα μας; Ναι. Χάσαμε έναν πολύ αγαπητό και ωραίο άνθρωπο από μία μορφή μαζικής υστερίας. Ο Φώτης δεν ήταν δολοφόνος, Τώρα είναι νεκρός. Η υπόθεση που αφορά την εξαφάνιση της Τζένιφερ δεν έχει τελειώσει. Από ορισμένες απόψεις, ξεκινάει εκ νέου» καταλήγει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ