Κοσμος

Μαδρίτη: Βίντεο-ντοκουμέντο από την πτήση του τρόμου

Επιβάτης καταγράφει στρατιωτικά αεροσκάφη να συνοδεύουν το Boeing της Air Canada

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
spain-plane-emergency-landing.jpg
@el_pais/Twitter

Μαδρίτη: Επιβάτες αεροσκάφους της Air Canada κατέγραψαν δραματικές εικόνες από την αναγκαστική προσγείωση.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχθηκε η πτήση AC837 στην Ισπανία. Το Boeing της Air Canada παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα και σε έναν από τους τροχούς, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επιστρέψει εκτάκτως στο διεθνές αεροδρόμιο της Μαδρίτης και να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση. Η αγωνία χτύπησε «κόκκινο» μέχρι να ολοκληρωθεί με επιτυχία η διαδικασία.

 

 

Το απόγευμα της Δευτέρας στον διεθνή αεροδρόμιο αερολιμένα Αδόλφο Σουάρεθ Μπαράχας είχε σημάνει συναγερμός, με πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα και περιπολικά της αστυνομίας να βρίσκονται με αναμμένες τις μηχανές. Ώρες αγωνίας βίωσαν οι 130 επιβάτες του αεροπλάνου, καθώς το Boeing πετούσε επί δύο ώρες πάνω από την ισπανική πρωτεύουσα, προκειμένου να μειωθεί σημαντικά η ποσότητα των καυσίμων και ο πιλότος να προχωρήσει στη συνέχεια στην αναγκαστική προσγείωση. 

Ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν εικόνες που κατέγραψαν επιβάτες από το εσωτερικό του αεροπλάνου. Σε αυτές φαίνονται τα πολεμικά αεροσκάφη που συνοδεύουν το Boeing μέχρι τελικά η περιπέτεια να έχει αίσιο τέλος.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ