Κοσμος

«Βρόμικος» πόλεμος στη Μέγκαν από τη Mail με διαρροές

Πόσες αποκαλύψεις μηνυμάτων της σε φίλους μπορεί να αντέξει η Δούκισσα του Σάσεξ;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγκαν Μαρκλ
Ο γάμος που άλλαξε τη ζωή της Μέγκαν του Suits / © EPA/ANDY RAIN

Με διαρροές μηνυμάτων και κειμένων της Μέγκαν Μαρκλ θα πολεμήσει η Mail τη Δούκισσα του Σάσεξ. Θα αντέξει η Αμερικανίδα το κύμα των αποκαλύψεων;

Ο σχολιαστής - παρουσιαστής της Daily Mail και πρώην εκδότης της Mirror, Πιρς Μόργκαν, σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό της Βρετανίας, αποκαλύπτοντας τη φιλική του σχέση με τη Μέγκαν Μαρκλ πριν η Δούκισσα του Σάσεξ αποφασίσει να ανοίξει μέτωπο με τη βρετανική εφημερίδα κατηγορώντας για παραβίαση της ιδιωτικότητάς της.

Ο 54χρονος αμφιλεγόμενος παρουσιαστής διέρρευσε προσωπικό μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ στον ίδιον και συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο Twitter το 2015. Ο οικοδεσπότης της τηλεοπτικής εκπομπής «Good Morning Britain» υποστηρίζει ότι η σχέση του με την Μέγκαν Μαρκλ ήταν άκρως φιλική όσο εκείνη ήταν ακόμα μια ηθοποιός και ότι άρχισε να τον σνομπάρει όταν πια έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο Πιρς Μόργκαν διέρρευσε μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ στο Twitter, στο οποίο η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι δηλώνει «μεγάλη φαν» του παρουσιαστή και τον ευχαριστεί που την ακολουθεί στα social media.

0_piers-morgan-leaks-meghan-markle-message.jpg

Στο μεταξύ, δημοσίευμα στον βρετανικό Guardian αναφέρει ότι η Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι διακινδυνεύουν πολλά με την απόφασή τους να στραφούν νομικά κατά μιας εφημερίδας σαν τη Mail on Sunday. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Mail είναι αποφασισμένη να «βομβαρδίσει» το κοινό με διαρροές προκειμένου να υπερασπιστεί το κύρος της απέναντι στις κατηγορίες του βασιλικού ζεύγους.

Piers Morgan unleashes on Meghan Markle in explosive TV interview | 7NEWS

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος της εφημερίδας για την παράνομη δημοσίευση χειρόγραφης επιστολής της με παραλήπτη τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ. Μαζί με την αγωγή ήρθε το ξέσπασμα του συζύγου, πρίγκιπα Χάρι κατά των έντυπων μέσων ενημέρωσης για «αμείλικτη προπαγάνδα» με αναφορές στο οικογενειακό του παρελθόν και τον διασυρμό που είχε βιώσει η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, στα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων. 

Η Mail απειλεί να καλέσει ακόμα και τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ ως μάρτυρα κατηγορίας στο δικαστήριο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ