Κοσμος

Μέγκαν και Χάρι: «Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί»

Τι δηλώνει στο BBC πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Μπάκιγχαμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασιλική οικογένεια
Βασιλική οικογένεια / © Instagram

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Παλατιού, Ντίκι Άρμπιτερ, δήλωσε πριν από λίγο στο BBC ότι ο πρίγκιπας Χάρι λαμβάνει «αποφάσεις με το συναίσθημα και όχι με τη λογική» σχολιάζοντας την απόφαση του ζεύγους να αποποιηθεί τα καθήκοντά του στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας και να εργάζεται προς την κατεύθυνση της οικονομικής του ανεξαρτησίας.

«Η καρδιά και όχι το μυαλό καθοδηγούν τον Χάρι», δήλωσε ο Βρετανός πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Μπάκιγχαμ και πρόσθεσε ότι «η τεράστια μιντιακή σφαγή αμέσως μετά τη γέννηση του Άρτσι διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο σε αυτήν την απόφαση».

Μάλιστα, συνέκρινε την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας συζύγου του με την παραίτηση του Εδουάρδου του Η' το 1936 από τον τίτλο του Δούκα Ουίνσδορ προκειμένου να παντρευτεί τη δύο φορές διαζευγμένη Ουάλας Σίμπσον. «Αυτό είναι το μοναδικό προηγούμενο, αλλά ουδέποτε άλλοτε στη σύγχρονη εποχή δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο», είπε ο Ντίκι Άρμπιτερ.

Ερωτηθείς αν μπορεί να λειτουργήσει η έννοια του «περιστασιακού» μέλους της βασιλικής οικογένειας, ο Βρετανός απάντησε πως δεν έχει ιδέα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ