Κοσμος

Μοντέλο μάζεψε λεφτά για τους πυρόπληκτους με γυμνές εικόνες της

Ποια είναι η Κάιλεν Γουόρντ που συγκέντρωσε 700.000 δολάρια για την Αυστραλία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάιλεν Γουόρντ
Κάιλεν Γουόρντ/@Instagram

Μοντέλο ανταλλάσσει γυμνές φωτογραφίες της με δωρεές για την Αυστραλία που φλέγεται, καταφέρνοντας να μαζέψει 700.000 δολάρια.

Το ποσό των 700.000 δολαρίων για την Αυστραλία που συνεχίζει να δοκιμάζεται από τον πύρινο όλεθρο, συγκέντρωσε το μοντέλο Κάιλεν Γουόρντ. Διάσημη στο Instagram, πούλησε φωτογραφίες της σε κάθε ενδιαφερόμενο που δέχεται να δωρίσει -το λιγότερο- 10 δολάρια σε μια από τις οργανώσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στη νησιωτική χώρα. Η ιδιαίτερη καμπάνια του 20χρονου μοντέλου από την Καλιφόρνια ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου. «Έχω δει από πρώτο χέρι πως οι φωτιές επηρεάζουν τους ανθρώπους [...] και δεν συγκρίνεται με αυτό που συμβαίνει τώρα στην Αυστραλία» έγραψε στα social media.

model-australia.jpg

Έπειτα από καταγγελίες, πάντως, οι διαχειριστές του Instagram, μπλόκαραν τον λογαριασμό της, επικαλούμενοι τον κανονισμό που απαγορεύει τις αναρτήσεις με γυμνό ή άσεμνο περιεχόμενο. Η αρχική ανάρτηση με την πρόταση της Κάιλεν Γουόρντ έχει αναπαραχθεί 77.000 φορές, με το 20χρονο μοντέλο να αλλάζει την ονομασία του λογαριασμού της σε «γυμνή φιλάνθρωπος» (Naked Philanthropist), υποστηρίζοντας με νόημα: «Δεν φορούν μπέρτα όλοι οι ήρωες».

model-australia-photos.jpg

Όπως εξηγεί αυτό που κάνει είναι να προσφέρει στους ανθρώπους εκείνο που «ήδη περίμεναν από εμένα», καθώς η Γουόρντ είναι μοντέλο με γυμνές φωτογραφίσεις από τον Αύγουστο του 2019.

model-australia-donations.jpg

«Ήδη χρησιμοποιώ τον λογαριασμό μου στο Twitter για να βγάλω χρήματα, πουλώντας γυμνές φωτογραφίες. Έχω μια βάση πιστών οπαδών, οι οποίοι αγοράζουν τις φωτογραφίες και έτσι πληρώνω τους λογαριασμούς μου» αναφέρει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ