Κοσμος

Ο πρίγκιπας Τζορτζ τσακώθηκε με την πουτίγκα του (video)

Η Βασίλισσα παίρνει τον Κάρολο και φεύγουν άρον - άρον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
princegeorge.jpg
Ο πρίγκιπας Τζορτζ ζαχαροπλάστης © video / facebook / The Royal Family supports Royal British

Στο πλευρό του πρίγκιπα Τζόρτζ ήταν η προγιαγιά του Βασίλισσα Ελισάβετ, ο παππούς του πρίγκιπας Κάρολος και ο μπαμπάς του, πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Ο μικρός πρίγκιπας, μέρες που είναι, επιχείρησε να συμμετάσχει στην παρασκευή πουτίγκας, το παραδοσιακό γλυκό των Βρετανών.

Στο πλευρό του πρίγκιπα Τζόρτζ ήταν τέσσερις γενιές βασιλικής οικογένειας: η προγιαγιά του Βασίλισσα Ελισάβετ, ο παππούς του πρίγκιπας Κάρολος και ο μπαμπάς του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, οι οποίοι έβαζαν κι ένα χεράκι με τα υλικά.

The Royal Family on Instagram: “Four generations of The Royal Family have come together to support The Royal British Legion's 'Together at Christmas' initiative.  The…”

Ο Κάρολος προσθέτει στο μπολ του κάποια υλικά. Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, που όλη αυτή την ώρα ανακατεύει το δικό του μείγμα, σταματά και του ρίχνει επιπλέον κάποια υλικά που μοιάζουν να είναι φρούτα και του δίνει οδηγίες στο πώς να ανακατεύει.

Η πουτίγκα όμως ήτανε ζόρικη, έτσι ο Τζορτζ άρχισε να την κοπανάει για να συνετιστεί. Κι ενώ ο Κάρολος δεν μπορεί να κρατήσει τα γέλια του, η Βασίλισσα τον παίρνει και φεύγουν άρον - άρον, γιατί τι εικόνα είναι αυτή, άλλωστε, για ένα πρίγκιπα, να τσακώνεται με τα ζυμάρια.

Η βασιλική οικογένεια δημοσιοποίησε το βίντεο την παραμονή των Χριστουγέννων.

 

 

Τι έλεγαν Ελισάβετ, Κάρολος και Ουίλιαμ όσο μαγείρευε ο Τζορτζ

Μπορεί οι διάλογοι μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας να μην ακούγονται, ωστόσο, σύμφωνα με τον γνωστό «ειδικό» στο διάβασμα χειλιών της MailOnline, ειπώθηκαν τα εξής:

00.3 Όταν η κάμερα είναι πάνω στον πρίγκιπα Τζορτζ την ώρα που βάζει το κουτάλι στο μπολ, λέει «κοιτάξτε».
 
00.5 Η κάμερα επικεντρώνεται σε όλη την οικογένεια και ο δημοσιογράφος λέει κάτι off camera με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να το ακούει και να γελά.
 
00:8 Ενώ ο δημοσιογράφος μιλά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Κάρολος πηγαίνει με το μπολ του στον πρίγκιπα Τζορτζ και του λέει «Να εδώ, ορίστε, θέλεις λίγο περισσότερο;» και στη συνέχεια βάζει το υπόλοιπο μείγμα στο μπολ.
 
00:23 Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλά στον πρίγκιπα Τζορτζ, ο οποίος συνεχίζει να χρησιμοποιεί το κουτάλι για να ανακατέψει το μείγμα και του λέει «Ανακάτεψέ το καλά Τζορτζ, πίεσέ το», ενώ του δείχνει με τα χέρια του την κίνηση που πρέπει να κάνει.
 
00:30 Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κουνά το μπολ και του λέει «ορίστε».
 
00:41 Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γελά και στη συνέχεια λέει: «ναι και πάνω σε όλο το κοστούμι μου», ενώ κάνει κάποια βήματα πίσω με τα χέρια του ανοιχτά και κοιτάζοντας κάτω.
 
00:39 Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η βασίλισσα Ελισάβετ απομακρύνεται από τον Τζορτζ και λέει στον πρίγκιπα Κάρολο «Απομακρύνσου… Προχώρα Κάρολε» και τότε αυτός κάνει στην άκρη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ