Κοσμος

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η πιο τρυφερή φωτογραφία από το παλάτι

Το καρέ της Κέιτ Μίντλετον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
o prigkipas william
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τα παιδιά του ©Kensington Palace

Με μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τα παιδιά του οι ευχές για καλά Χριστούγεννα από το παλάτι.

Το τρυφερό στιγμιότυπο του πρίγκιπα Ουίλιαμ να φιλάει τον μικρό του γιο, πρίγκιπα Λούις, έχοντας στο πλευρό του τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται πίσω από τον φακό και μοιράζεται με τον κόσμο το οικογενειακό καρέ που απαθανάτισε.

Γνωστή πλέον για το πάθος της με τη φωτογραφία, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχθεί συγχαρητήρια για τις φωτογραφίες της. Η παράδοση για την Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε το 2015 όταν επέλεξε να κάνει η ίδια τα επίσημα πορτρέτα της πριγκίπισσας Σάρλοτ αντί να τα αναθέσει σε επαγγελματία φωτογράφο.

Το νέο ασπρόμαυρο καρέ έρχεται μία ημέρα μετά τη φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον μικρό τους γιο, Άρτσι, με τις ευχές τους για χρόνια πολλά. Πίσω από τη φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους, Άρτσι, κρύβεται η φίλη του ζευγαριού Janina Gavankar.

Η ειδική στη γλώσσα του σώματος, Judi James, υποστηρίζει ότι η διαφορά ανάμεσα στις κάρτες του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι δείχνουν μια αυξανόμενη διαμάχη ανάμεσά τους.

Οι φήμες για τριβές στη σχέση των δύο αδελφών ξεκίνησαν μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. Τα δύο αδέλφια δεν συνεργάζονται πλέον στο ίδιο ίδρυμα, με τον πρίγκιπα Χάρι να διαλέγει να φύγει από το κοινό τους σπίτι στο παλάτι του Kensington.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ