Κοσμος

Για 33 βιασμούς κατηγορείται ο γυναικολόγος της Κάρλα Μπρούνι

Ομολόγησε σεξουαλικές σχέσεις με πελάτισσες -τους έκανε και παιδιά

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
60629-121048.jpg

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γαλλία η υπόθεση σεξουαλικών κακοποιήσεων από τον γυναικολόγο Αντρέ Αζού. Ο Αζού έχει μια από τις πιο γνωστές κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης στο Παρίσι ενώ ήταν ο γυναικολόγος της Κάρλα Μπρούνι και της πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρασίντα Ντατί.

Σύμφωνα με την κατάθεση μιας 51χρονης γυναίκας, ο Αζού τις είπε ότι αφού δεν μπορεί να κάνει παιδί με τον άντρα της θα το κάνει μαζί του. Η γυναίκα ομολογεί ότι η απόγνωση την ώθησε να πάει μαζί του και δήλωσε ότι την βίασε τρεις φορές. Συνολικά ο γνωστός γιατρός κατηγορείται για 33 περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ασθενών.

Ο Αζού κατέθεσε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με πελάτισσές του αλλά δεν τις βίαζε και ομολόγησε ότι με ορισμένες έκανε και παιδιά.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY