Κοσμος

Της έπεσε τριθέσιος καναπές στο κεφάλι ενώ έβγαζε τα σκουπίδια

Έμεινε αβοήθητη για περίπου μία ώρα αφού κανένας δεν άκουγε τις φωνές της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skotia1.jpg
Σκωτία - Ατύχημα © cascadenews.co.uk

Η 30χρονη γυναίκα από τη Σκωτία νοσηλεύεται με κατάγματα στην σπονδυλική της στήλη αλλά και σε όλο της το σώμα, καθώς έπεσε επάνω της ένας καναπές.

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε μια 30χρονη αισθητικός, η Edita Butkeviciut από την Σκωτία, καθώς τραυματίστηκε από καναπέ που έπεσε πάνω της από μπαλκόνι, την ώρα που εκείνη πετούσε τα σκουπίδια. Η γυναίκα νοσηλεύεται με κατάγματα στην σπονδυλική της στήλη αλλά και σε όλο της το σώμα, ενώ η ανάρρωσή της προβλέπεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, καθώς πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

skotia2.jpg
© cascadenews.co.uk

«Είναι πραγματικά τυχερή που έζησε από αυτό που συνέβη. Είμαι ευγνώμον για όλη την υποστήριξη που έχουμε δεχτεί τις τελευταίες ημέρες» δήλωσε ο φίλος της 30χρονης με τον οποίον μιλούσε στο τηλέφωνο όταν έγινε το ατύχημα.

«Ξαφνικά η γραμμή κόπηκε» περιγράφει ο ίδιος, ενώ λίγο αργότερα τηλεφώνησε στο κατάστημα όπου εργαζόταν η 30χρονη και έτσι έμαθε τι είχε συμβεί.

 

 

Σύμφωνα με το BBC, δύο άνδρες ηλικίας 26 και 31 ετών κατηγορούνται για το περιστατικό από την αστυνομία της Σκωτίας.

Η 30χρονη γυναίκα έμεινε αβοήθητη για περίπου μία ώρα αφού κανένας δεν άκουγε τις φωνές της αμέσως μετά το συμβάν. ενώ ο άνδρας που τη βρήκε τραυματισμένη, περιγράφοντας τη σκηνή, είπε «άκουσα μία νεαρή γυναίκα να ουρλιάζει κι έτσι κάλεσα τις πρώτες βοήθειες. Έπρεπε να πω τρεις φορές στο τηλεφωνικό κέντρο ότι έπεσε ένας καναπές από μπαλκόνι επάνω της για να με πιστέψουν».

«Άνθρωποι επίσης έτρεξαν να βοηθήσουν φέρνοντας κουβέρτες και μεταφέραμε τους κάδους για μπορέσει το ασθενοφόρο να περάσει».  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ