Κοσμος

Χάθηκε όταν ήταν 3 ετών - Συνάντησε ξανά τη μητέρα του στα 33

Η συνάντηση με τη μητέρα του μετά από 30 χρόνια ραγίζει καρδιές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
i sigkinitiki sinantisi miteras giou meta apo 30 xronia
Η συγκινητική συνάντηση μητέρας - γιου μετά από 30 χρόνια

Συγκλονίζει η ιστορία του 33χρονου Li Jian που χάθηκε όταν ήταν 3 ετών ενώ περπατούσε με τους γονείς του στην Κίνα.

Το μικρό αγοράκι βρέθηκε σε έναν σταθμό τρένων. Ο άντρας που το βρήκε το μεγάλωσε με τη γυναίκα του σαν να ήταν δικό τους παιδί. Έζησε για 30 χρόνια σε μια πόλη 90 μίλια μακριά από τους βιολογικούς γονείς του. «Ο θετός πατέρας βρήκε το παιδί να κλαίει και το πήρε σπίτι του. Δεν ήξερε που να βρει το σπίτι του και τους γονείς του», τόνισε αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες.

Ο 33χρονος σήμερα Jian Jian, όπως είναι το παρατσούκλι του, και η μητέρα του κατάφεραν να βρουν ο ένας τον άλλο μέσα από τη βάση δεδομένων για αγνοούμενους όπου υπήρχαν δείγματα του DNA τους. Τα πλάνα από την επανένωση μητέρας και γιου μετά από 30 χρόνια ραγίζουν καρδιές.

Η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα όταν αγκάλιασε ξανά για πρώτη φορά τον γιο της. Ο Jian σκούπισε τα δάκρυα από το πρόσωπό της. Είχε χαθεί στις 8 Απριλίου του 1989. Η οικογένειά του τότε τύπωσε χιλιάδες φυλλάδια και τα μοίρασε σε σταθμούς λεωφορείων, τρένων και νοσοκομεία σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσει. Δεν υπήρξε καμία πληροφορία.

Ο πατέρας του πέθανε κατηγορώντας τον εαυτό του που δεν κατάφερε να εντοπίσει τον μικρό του γιο. Είχε φροντίσει όμως να δώσουν DNA στη βάση δεδομένων για αγνοούμενους σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τις πιθανότητες εντοπισμού του Jian.

Ήταν τον Σεπτέμβριο που οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ένας άντρας με το όνομα Bin Bin (το σημερινό όνομα του Jian Jian) είχε υιοθετηθεί από τους γονείς του. Του ζήτησαν τότε να δώσει DNA και συμφώνησε. Τότε ανακάλυψαν την αλήθεια.

Ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση και μετά από εργαστηριακές αναλύσεις αποφάσισαν να οργανώσουν το συγκινητικό reunion μητέρας και γιου. Μιλώντας για τους θετούς γονείς του, ο Jian Jian ανέφερε πως τον είχαν σαν δικό τους παιδί. «Η θετή μου μητέρα και ο θετός μου πατέρας μου φέρθηκαν πολύ καλά. Και οι δύο γυναίκες (η θετή και η βιολογική μητέρα) είναι μητέρες μου» είπε ο Jian Jian με δάκρυα στα μάτια.

Η μεγαλύτερη αδερφή του Jian Jian δήλωσε πως η οικογένεια είναι ευγνώμων για τη θετή του οικογένεια. «Ό,τι κι αν έγινε, τον μεγάλωσαν για 30 χρόνια. Τους είμαστε βαθιά υπόχρεοι».

 

 

Πηγή: Dailymail

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν η ανθρώπινη ζωή στη Γάζα έχει λιγότερη αξία από ένα σύνθημα 
Όταν η ανθρώπινη ζωή στη Γάζα έχει λιγότερη αξία από ένα σύνθημα

Η άδεια διέλευσης ενός Παλαιστινίου προς την Αίγυπτο κόστιζε στη μαύρη αγορά 5.000 δολάρια για έναν ενήλικα και 7.500 δολάρια για ένα παιδί. Το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη οι τιμές αυτόματα διπλασιάστηκαν

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY