- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βραζιλία: Δολοφόνησε τον gay γιο της κι έκαψε το πτώμα του
Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκιση
Σε 25 χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε μια γυναίκα από τη Βραζιλία, η οποία σκότωσε τον 17χρόνο γιο της επειδή ήταν γκέι.
Σε 25 χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε μια γυναίκα από τη Βραζιλία, η οποία σκότωσε τον 17χρόνο γιο της επειδή ήταν γκέι.
Η 32χρονη Tatiana Lozano Pereira από τη Βραζιλία ομολόγησε πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 17χρονο γιο της Itaberli Lozano, μην μπορώντας να αποδεχθεί πως ήταν ομοφυλόφιλος.
Μάλιστα πριν σκοτώσει το παιδί της με τα ίδια της τα χέρια, είχε προσλάβει δύο κακοποιούς για να τον δολοφονήσουν αλλά απέτυχαν, σύμφωνα με την αστυνομία.
Όπως γράφει η Daily Mail, επικαλούμενη βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα είχε από καιρό απορρίψει τον γιο της λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού.
Η Pereira και ο γιος της, Itaberli Lozano, είχαν έναν μεγάλο καβγά στις 27 Δεκεμβρίου του 2016, που έκανε τον νεαρό να μετακομισει στο σπίτι που έμενε η γιαγιά του και ο θείος του. Επέστρεψε όμως δύο μέρες μετά, όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του. Φαίνεται μάλιστα πως η Pereira προσπάθησε να τον δελεάσει για να επιστρέψει. Όταν μπήκε στο σπίτι του, ο έφηβος έπεσε σε ενέδρα από τη μητέρα του και δύο άνδρες που είχαν προσληφθεί για να τον χτυπήσουν επειδή ήταν γκέι.
Πρόθεση της μητέρας του (σύμφωνα με την απολογία της) ήταν να του δώσει ένα μάθημα.
Όταν όμως ο άτυχος νεαρός έπεσε στο πάτωμα, η ίδια έδωσε εντολή να τον σκοτώσουν. Οι άντρες αρνήθηκαν και τότε η Pereira πήρε το κουζινομάχαιρο και τον σκότωσε. Με τη βοήθεια του συζύγου της (πατριό του νεαρού), το πτώμα απομακρύνθηκε από το σπίτι σ΄ένα απομονωμένο σημείο, όπου και το έκαψαν.
Η αστυνομία βρήκε το καμμένο σώμα δύο μέρες μετά. Η Pereira για να δικαιολογήσει την απουσία του γιου της, είπε σ΄όλους ότι έφυγε από το σπίτι. Έφτασε μάλιστα να συμπληρώσει σχετική αναφορά στην αστυνομία.
Μιλώντας στην αστυνομία, ο θείος του Lozano, Dario Rosa, δήλωσε: “Είχε μια δουλειά, ήταν πολύ ευγενικός και ποτέ δεν μάλωνε με κανέναν. Είχε μόνο προβλήματα με τη μητέρα του, που δεν δεχόταν ότι ήταν ομοφυλόφιλος”.
Στη δίκη, η Pereira υποστήριξε ότι τσακώθηκε με τον γιο της επειδή έφερε τους άντρες στο σπίτι και έκαναν ναρκωτικά, ενώ δήλωσε ότι δεν είχε θέμα με τη σεξουαλικοτητα του. Ανέφερε, μάλιστα, ότι ο Λοζάνο απείλησε να την σκοτώσει.
Οι αρχές όμως αποκάλυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Pereira είχε “προσλάβει” τους άνδρες κακοποιούς για να επιτεθούν στον γιο της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο άνθρωπος που έκανε το χρέος μέρος της φιλοσοφίας του
«Είδα τη ζωή μου να χάνεται μέσα σε μια νύχτα και δεν θέλω να τη χάσω ξανά», ανέφερε
Οι γιατροί προειδοποιούν
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και προχώρησε στην άμεση σύλληψή του αλλά και στην κατάσχεση του «όπλου»
Μαζί τους ο 7χρονος πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα 5χρονη Λίλιμπετ
«Η Τουρκία διαμορφώνει την πορεία της ιστορίας μέσω των ευσυνείδητων και ειρηνικών πολιτικών της»
«Θέλουμε να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Το μυστικό σχέδιο για περικοπές έως 60%
Το σενάριο που προκαλεί αντιδράσεις
384 ταξιδιώτες δεν έχουν εντοπιστεί
Αποφεύγει μια ετυμηγορία σε δίκη που αφορούσε τον σχεδιασμό εθιστικών λειτουργιών σε Facebook και Instagram
Λουλούδια στο αστέρι της στη Λεωφόρο της Δόξας - Εκατοντάδες θαυμαστές συγκεντρώθηκαν έξω από την κατοικία της
O εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επιβεβαίωσε την επίσκεψη του Τζον Ράτκλιφ στη Ρωσία
Ανάμεσά τους 514 παιδιά κάτω των τριών ετών
Αυξάνονται οι νεκροί, εκατοντάδες οι αγνοούμενοι
Η αναφορά στην Κύπρο και την στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας - Ισραήλ
Το Κίεβο ζητάει έγκριση για να χρησιμοποιεί το Starlink στις επιθέσεις drone εναντίον της Ρωσίας
H σταρ της κάντρι μουσικής έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών
Ο συγγραφέας Τομ Μπάουερ εξηγεί γιατί επιστρέφουν τώρα η Μαρκλ και ο σύζυγός της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.