Κοσμος

Γραμμένο στο στήθος: «Στη Χιλή βασανίζουν, σκοτώνουν και βιάζουν»

Η γυμνόστηθη διαμαρτυρία της Χιλιανής σταρ Μον Λαφέρτε στα 20ά Latin Grammy

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μον Λαφέρτε, τραγουδίστρια της Χιλής
Μον Λαφέρτε, τραγουδίστρια της Χιλής / © EPA/NINA PROMMER

Σταρ της Χιλής άνοιξε την καμπαρτίνα της για να στείλει στον κόσμο ένα μήνυμα γραμμένο στα στήθη της.

Η κυβέρνηση της Χιλής υποχώρησε και συμφώνησε στη διενέργεια δημοψηφίσματος τον Απρίλιο του 2020 για να εγκριθεί από τους πολίτες η αναθεώρηση του Συντάγματος.

Νωρίτερα μια σταρ της Χιλής άνοιξε την καμπαρτίνα της για να στείλει στον κόσμο ένα μήνυμα γραμμένο στα στήθη της: «Στη Χιλή βασανίζουν, σκοτώνουν και βιάζουν».

Η τραγουδίστρια Μον Λαφέρτε επέλεξε το κόκκινο χαλί των 20ων Grammy της μουσικής λάτιν για να διαμαρτυρηθεί για την κυβερνητική πολιτική της χώρας της.

Η καλλιτέχνιδα με καταγωγή από τη Χιλή και το Μεξικό περπάτησε στο κόκκινο χαλί, φορώντας μια μαύρη καμπαρτίνα και ένα μαύρο παντελόνι, και βρέθηκε μπροστά στα φλας των φωτογράφων. Τότε κατέβασε το πανωφόρι της και αποκάλυψε το γυμνό της στήθος και το μήνυμα που ήταν γραμμένο πάνω του.

21895038.jpg
Μον Λαφέρτε, τραγουδίστρια της Χιλής / © EPA/NINA PROMMER


«Στη Χιλή βασανίζουν, σκοτώνουν και βιάζουν» ανέφεραν οι λέξεις που ήταν γραμμένες με μαύρο μαρκαδόρο στο κορμί της τραγουδίστριας, ενώ το πράσινο φουλάρι που φορούσε στο λαιμό της αποτελεί σύμβολο του κινήματος για τη νομιμοποίηση της άμβλωσης. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ